Upotettu kohdevalaisin

    Upotettu kohdevalaisin

    Sisusta kotisi valolla

    Kolmen upotetun Philips Smartspot Centaur -kohdevalaisimen sarja sulautuu täydellisesti sisustukseen. Huomaamattoman muotoilun, mattakromisen pinnan ja säädettävän kulman ansiosta valaisimet sopivat erinomaisesti valaisemaan erilaisia huoneita tai korostamaan sisustuksen yksityiskohtia.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sisusta kotisi valolla

  • Lämmin valkoinen valo

    Lämmin valkoinen valo

    Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

  • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

    Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

    Tämä Philips-spottivalaisin sopii täydellisesti korostusvalaistukseen. Keskitettävällä valolla voit korostaa mitä tahansa sisustuksen yksityiskohtaa.

  • Säädettävä spotti

    Säädettävä spotti

    Saat suunnattua valon haluamaasi suuntaan helposti säätämällä, kiertämällä tai taivuttamalla valaisimen päätä.

  • Mukana aina Philips-polttimo

    Mukana aina Philips-polttimo

    Saat parhaan valaistustuloksen käyttämällä valaisimen mukana toimitettuja energiatehokkaita Philips EcoHalo -polttimoita.

  • Energiaa säästävä

    Energiaa säästävä

    Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Luo tyylikäs ja lämmin tunnelma

    Valon suunnittelussa on huomioitu viimeisimmät trendit, ja se sopii erinomaisesti sisustukseen ja täydentää tyyliisi sopivan tunnelman.

  • Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun

    Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaran tunnelman ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita