Pöytävalaisin

    Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/690753016/690753016_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    Pöytävalaisin

    Sisusta kotisi valolla

    Luo ihanteellinen työvalaistus tällä tyylikkäällä mustalla Philips-pöytävalaisimella. Joustava varsi taittuu mihin tahansa asentoon, ja lämpimän valkoinen valo on hellä silmille. Tämä on paras valaistusratkaisu työpöydällesi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

InStyle Pöytävalaisin

Cobra, musta, LED 690753016 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisusta kotisi valolla

  • Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

    Useita malleja ja viimeistelyjä makusi mukaan

    Jos pidät muotoilusta ja kokeilet mielelläsi uusimpia tyylejä ja teemoja kotonasi, kokeile Philips inStyle -valaisimia. Kyseessä on sarja koristeellisia riippu-, seinä-, katto-, lattia- ja pöytävalaisimia, jotka ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja joita on saatavana erivärisinä.

  • Tehokas LED

    Tehokas LED

    Tämän valaisimen LED-moduuli on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu, jossa on kolme LEDiä synteettisessä alumiinikotelossa. Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen valotehon ja taatusti yhtenäisen värisen valon.

  • Lämmin valkoinen valo

    Lämmin valkoinen valo

    Valaise kotisi lämpimän valkoisella valolla viimeisimmän LED-innovaation ansiosta. Philips esittelee tehokkaiden LEDien uusimman sukupolven, jonka valo on lämpimän valkoista ja värilämpötila jopa 2 700 K. Tämä innovaatio nostaa Philips-valaisimet uudelle tasolle. Voit yhdistellä tyylikkyyttä ja tunnelman luontia valoon ja energiatehokkuuteen.

  • Täydellinen valokeilan kulma kohdevalaistukseen

    Täydellinen valokeilan kulma kohdevalaistukseen

    Philipsin valaisinsarjassa on suuri valoteho. Neljänkymmenen asteen valon kulma on täydellinen kohdevalaistukseen.

  • Energiaa säästävä

    Energiaa säästävä

    Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Erittäin pitkä käyttöikä

    Erittäin pitkä käyttöikä

    Todella luotettava valonlähde. Philipsin LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Philips LED-valaisimien ansiosta voit nauttia kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Tuotteessa virtakytkin

    Tuotteessa virtakytkin

    Tuotteen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

  • Kääntyy vapaasti kaikkiin suuntiin

    Kääntyy vapaasti kaikkiin suuntiin

    Voit suunnata tämän Philips-valaisimen haluamaasi suuntaan ja valaista haluamasi kohdat huoneessa.

  • Ilmeikkäät ja elegantit muodot, ensiluokkaiset materiaalit

    Philipsin inStyle-valaisimet on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkein upeimpiinkin sisustuksiin. Lukuisien eri tyylivaihtoehtojen ansiosta valaisimesta saadaan helposti osa kenen tahansa kotia. Koska saatavana on useita malleja ja viimeistelyjä, voit helposti yhdistellä niitä valitsemiesi verhojen, huonekalujen, maalin tai koriste-esineiden kanssa. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita