Kaukosäädin

  Kaukosäädin

  Luo valoa hetkeen

  Kaikki LivingAmbiance-tuotteet toimivat yhdessä tämän intuitiivisen kaukosäätimen kautta. Voit luoda haluamasi tunnelman himmentämällä tai muuttamalla valon väriä kaikissa valaisimissa tai vain yhdessä. Tallenna lopuksi lempiasetuksesi napin painalluksella.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Luo valoa hetkeen

Yksi kaukosäädin kaikille valoille

 • Luo ja tallenna 3 suosikkivalaistusta

  Luo ja tallenna 3 suosikkivalaistusta

  Tee haluamasi asetukset tähän valaisimeen tai valaisinjoukkoon. Valitse lempivärisi (himmennys- ja kylläisyystaso mukaan lukien). Tallenna asetus painamalla yhtä valaistuspainikkeista pitkään.

 • Käytä LivingAmbiance-valaisimia yhdellä kaukosäätimellä

  Kaikkia LivingAmbiance-tuotteita käytetään samalla helppokäyttöisellä kaukosäätimellä, jolla voi himmentää valoja tai vaihtaa niiden väriä – erikseen tai yhdessä – haluamallasi tavalla. Voit tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai itse tuotteesta, mitkä tuotteet toimivat yhdessä. Jos tuotteessa tai pakkauksessa on SmartLink-logo, tuote toimii yhdessä muiden SmartLink-tuotteiden kanssa.

 • Säädä kutakin valoa erikseen tai kaikkia yhdessä

  Kun valaisimet on yhdistetty kaukosäätimeen, voit vaihtaa valon väriä, himmentää tai säätää värillisen valon voimakkuutta sekä himmentää valkoista valoa. Valoja voidaan säätää samalla kertaa tai yksitellen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita