hue Go

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  hue Go

  Valaise milloin vain, missä vain

  Hue Go on kannettava valaisin, jonka valkoisella valolla, 16 miljoonalla värillä ja luonnollisen dynaamisilla tehosteilla valaiset missä ja milloin tahansa. Luo haluamasi tunnelma valaisimessa olevalla säätimellä tai liitä valaisin hue bridgeen, jolloin voit ohjata laitetta älypuhelimella. Näin saat käyttöösi useita eri lisätoimintoja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Valaise milloin vain, missä vain

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Valaise milloin vain, missä vain

Helposti hallittavissa

 • Kannettava valaisin luo tunnelmaa kaikkialla kodissasi

  Anna valon virrata elämääsi. Philips hue Go -valaisin on 300 lumenin valotehollaan kotisi monipuolisin valaisin, sillä voit siirtää sen haluamaasi paikkaan. Kytke valaisin verkkovirtaan ja heijasta seinille jopa 16 miljoonaa eri väriä tai valitse mieleisesi valkoisen sävy aina kylmimmästä sävystä lämpimimpään tai kirkkaimmasta hämärimpään. Irrottamalla hue Go -valaisimen verkkovirrasta voit siirrellä tyylikästä valaisinta huoneesta toiseen luomaan tunnelmaa tai tuomaan lisävalaistusta päivän askareisiisi. Leiki valolla – rajana on vain mielikuvituksesi.

 • Älykäs akunhallinta tuo vapautta

  Valaise kotisi aivan uudella tavalla ja nauti Philips huen lukuisista ominaisuuksista. Philips hue -valaisimessa on ladattava akku, jota voit käyttää jopa 3 tuntia 1,5 tunnin latauksella. Irrottamalla hue Go -valaisimen verkkovirrasta voit siirrellä valaisinta huoneesta toiseen. Lisäksi voit käyttää valaisimen kaikkia ominaisuuksia älylaitteellasi myös ilman verkkovirtaa. Sisäänrakennettu älykäs akku takaa pitkän käyttöajan.

 • Valaistuksen ohjaus suoraan laitteesta

  Voit ohjata Philips hue Go -valaisinta kätevästi ja nopeasti myös ilman älylaitetta. Ota valaistusasetukset käyttöön painamalla valaisimessa olevaa älykästä säädintä. Valittavana on 7 eri valotehostetta: käytännöllinen ja lämmin valkoinen valo, viileä ja virkistävä päivänvalo sekä 5 luonnollisen dynaamista valotehostetta, joista voit valita mieleisesi tilanteen mukaan.

 • Korosta ainutlaatuisia hetkiä eläväisellä valaistuksella

  Philips hue Go -valaisimessa on 5 erilaista patentoitua luonnollisen dynaamista valotehostetta: kotoisa kynttilänvalo, sunnuntain kahvihetki, meditointi, lumottu metsä ja yöllinen seikkailu. Jokaisessa dynaamisessa tehosteessa on omat värinsä, jotka luovat omanlaisensa tunnelman. Ne sopivat täydellisesti romanttiselle päivälliselle, rentouttavaan kylpyyn tai meditointihetkeen.

 • Neljä erilaista valaistusvaihtoehtoa päivän eri toimiin

  Valaise askareesi aina parhaimmalla mahdollisella tavalla. Philips hue -valaisimessa on neljä erilaista valaistusvaihtoehtoa. Piristy-asetuksessa valaistus on viileää ja virkistävää. Keskity-asetuksella saat lisäpuhtia työskentelemällä kirkkaan valkoisessa valossa. Kun haluat uppoutua hyvän kirjan pariin, valitse asetukseksi Lue, jolloin valo muuttuu lämpimän valkoiseksi lukuvaloksi, joka ei rasita silmiä. Rentoudu-asetuksessa valaistus hehkuu rauhoittavan pehmeänä.

 • Ajastimet ja valomerkit auttavat päivittäisissä rutiineissa

  Herää jokaiseen päivään luonnollisesti. Paranna untasi ja helpota aamurutiinejasi. Philips hue herättää sinut hellävaraisesti ja ennennäkemättömän luonnollisella tavalla. Asteittain voimistuva valo saa sinut tuntemaan herääväsi auringonvaloon. Voit myös asettaa Philips hue -valaisimeen ajastimia tai määrittää sen ilmoittamaan saapuvista puheluista, viesteistä, sosiaalisen median päivityksistä, säätiedoista tai muista tärkeistä ilmoituksista, joita saat älylaitteeseesi.

 • Yhdistä valo musiikkiin, televisioon ja peleihin

  Synkronoi Philips hue -valaisin mielimusiikkiisi tai laajenna AmbiLight TV -kokemus koko huoneeseen. Kolmansien osapuolten Philips hue -sovelluksilla voit myös nostaa pelikokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Lisätoimintojen täydellinen hallinta älylaitteella

  Liittämällä Philips hue -valaisimen hue bridgeen saat käyttöösi laajan valikoiman lisäominaisuuksia. Voit ohjata hue-valaisinta langattomasti millä tahansa iOS- tai Android-laitteella käyttämällä Philips Hue -sovellusta tai jotakin muuta hue-valaisimelle suunniteltua sovellusta. Ota hue-valaisimesta kaikki hyöty irti: aseta erilaisia ajastimia, valomerkkejä tai geoaitoja tai liitä valaisin osaksi kotisi viihdejärjestelmää.

 • Aina ajan tasalla

  Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Liitä jopa 50 hue-polttimoa ja -lamppua

  Philips hue bridgeen voi liittää jopa 50 polttimoa tai lamppua. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita