Pöytävalaisin

  Pöytävalaisin

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  Philipsin Star Wars -pöytävalaisimessa esiintyvät tunnetut Stormtroopers-hahmot. Pienikokoinen pöytävalaisin on helppo asettaa yöpöydälle tai työpöydälle luomaan huoneeseen jännittävää seikkailutunnelmaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pöytävalaisin

Star Wars, musta, LED 717959916 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Star Wars -faneille

  Star Wars -faneille

  Philipsin Star Wars -valaisin luo makuuhuoneeseen jännittävää seikkailutunnelmaa. Star Wars -suosikkihahmolla varustetun valaisimen valossa on hauska oppia, rentoutua ja nukkua. Valaisin on suunniteltu turvalliseksi.

 • Suunniteltu yö- tai työpöydälle

  Suunniteltu yö- tai työpöydälle

  Makuuhuoneeseen tarkoitettu valaisin sopii täydellisesti lapsen yö- tai työpöydälle. Valaisimen pehmeän valkoisessa valossa on mukava lukea kirjaa tai tehdä läksyjä. Valaisin on helposti käden ulottuvilla ja helppo sytyttää, mikä tuo lapselle turvaa yöllä.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän Philips-valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja toistaa kodin värit eloisina.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelin kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita