LightStrip Plus, EU/UK-jatkopala

  Pidennettävissä tarpeen mukaan

  Metrin pituiset Philips hue Lightstrip Plus -pidennykset on helppo liittää hue Lightstrip Plus -valonauhaan. Valonauhaa voi taivuttaa vapaasti, ja sen voi pidentää jopa 10 metriin asti. Kirkas valkoinen valo ja 16 miljoonaa väriä luovat tunnelmaa mihin tahansa tilaan.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Pidennettävissä tarpeen mukaan

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Pidennettävissä tarpeen mukaan

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue LightStrip Plus, EU/UK-jatkopala

Pidennettävissä tarpeen mukaan

 • Metrin pituinen joustava valonauha, jota voi käyttää pidennyksissä tai leikata osiin

  Metrin pituinen joustava valonauha, jota voi käyttää pidennyksissä tai leikata osiin

  Hue Lightstrip Plus -jatkopala pidentää helposti Hue Lightstrip Plus -nauhaa metrillä. Muotoile vain nauha haluamallasi tavalla ja kiinnitä se taustan teipillä mihin tahansa pintaan. Tarvittaessa voit myös lyhentää Hue Lightstrip Plus -nauhaa katkaisemalla sen leikkauskohdasta. Kiinnitä Lightstrip Plus huonekaluihin, keittiökalusteisiin tai arkkitehtuurin yksityiskohtiin ja tuo yksityiskohdat esiin tasaisella epäsuoralla valolla. Hue Lightstrip Plus -nauhat ovat joustava ja tehokas valonlähde, joka herättää huoneen henkiin.

 • Suuri valoteho yleis- ja sisustusvalaisuun

  Suuri valoteho yleis- ja sisustusvalaisuun

  Suuren 1600 lumenin valotehon ja tasaisen valontuoton ansiosta Hue Lightstrip Plus -nauhaa voi käyttää sekä sisustus- että yleisvalaistuksessa.

 • Leikittele lämpimän ja viileän valkoisella valolla sekä 16 miljoonalla värillä

  Leikittele lämpimän ja viileän valkoisella valolla sekä 16 miljoonalla värillä

  Leikittele valoilla ja valitse hue-sovelluksen 16 miljoonasta väristä mielialaasi sopivin vaihtoehto. Philips hue Lightstrip Plus toistaa värit yhdenmukaisesti koko nauhan mitalta. Valaise suosikkivalokuvasi ja koe tärkeä hetki uudelleen. Tallenna parhaat valaistusasetukset ja käytä niitä helposti myöhemmin.

 • Synkronoi Philips hue -valaisimet musiikin ja elokuvien tahtiin

  Synkronoi Philips hue -valaisimet musiikin ja elokuvien tahtiin

  Laajenna televisionkatselukokemus koko huoneeseen tai nosta pelikokemus uudelle tasolle. Lataa kolmannen osapuolen sovellus ja katso, mitä kaikkea mahtavaa Philips hue voi sinulle tarjota. Synkronoi valot suosikkimusiikkisi tahtiin ja nauti rytmistä täysin siemauksin. Tee mistä tahansa huoneesta tanssilattia ja ihastele, kuinka valot reagoivat musiikkiin. Lataa valitsemasi sovellus ja aloita juhlat Philips huen avulla.

 • Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Valitse jokaiselle hetkelle oikea tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri sopivaa.

 • Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

  Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

  Valo vaikuttaa mielialaan, käyttäytymiseen, vireystasoon ja arkirutiineihin. Sovelluksessa voit valita hetkeen täydellisesti sopivan valaistuksen. Philips hue auttaa piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineista hetkiä, joista nautit. Voi paremmin.

 • Säädä valaistusta missä tahansa

  Säädä valaistusta missä tahansa

  Voit säätää valaistusta etäyhteyden välityksellä missä tahansa oletkin. Tarkista, unohditko sammuttaa valot kotoa lähtiessäsi, tai kytke ne käyttöön, jos teet myöhään töitä. Geoaitatekniikan avulla valot toivottavat sinut tervetulleeksi saapuessasi kotiin tai sammuvat automaattisesti lähtiessäsi. Yksinkertaista elämääsi ja rauhoita mieltäsi fiksusti ja käytännöllisesti.

 • Ajasta valot helposti

  Ajasta valot helposti

  Philips hue -sovelluksen ajastustoiminnon avulla voit antaa vaikutelman siitä, että olisit kotona, vaikka oletkin muualla. Määritä valot syttymään saapuessasi kotiin tai määritä eri huoneiden valot syttymään eri aikaan. Voit myös asettaa valot sammumaan vaiheittain illalla niin, ettei sinun tarvitse muistaa sammuttaa niitä.

 • Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Ohjaa valoja omalla tavallasi

  Liittämällä Philips hue -valot siltaan saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja älypuhelimella tai tablet-laitteella Philips hue -sovelluksen kautta tai käytä valoja lisäämällä järjestelmään kytkimiä. Ota Philips hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti ottamalla käyttöön esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 10 lisävarustetta Philips hue -siltaan (ei sisälly toimitukseen). Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen tai erillisen sillan ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita