Pöytävalaisin

  Pöytävalaisin

  Väritä maailmasi valolla

  Philips friends of hue Bloom White -laajennuspakkauksen avulla voit luoda kotiin ihanteellisen värimaailman älypuhelimen tai muun älylaitteen avulla. Nauti valosta ja väreistä, piditpä sitten päivänvalon puhtaasta kirkkaudesta tai syysmetsän kultaisista sävyistä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Väritä maailmasi valolla

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue Pöytävalaisin

Bloom, FFP-pakkaus, valkoinen, LED 7299761PH Etsi samanlaisia tuotteita

Väritä maailmasi valolla

 • Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Ohjaus iOS- ja Android-älylaitteilla

  Yhdistä valaisimet olemassa olevaan Philips hue bridgeen. Tämän jälkeen voit ohjata valoja langattomasti kaikkialta asunnostasi. Älylaitteesi voi ohjata kaikkia bridgeen liitettyjä valoja yhtä lailla olohuoneesta, ruokapöydästä kuin makuuhuoneestakin.

 • Aina ajan tasalla

  Aina ajan tasalla

  Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Liitä jopa 50 polttimoa ja lamppua

  Liitä jopa 50 polttimoa ja lamppua

  Olemassa olevaan Philips hue bridgeen voi liittää jopa 50 polttimoa tai lamppua. Voit aloittaa hankkimalla jonkin laajennuspakkauksen ja lisätä sitten järjestelmääsi Philips hue -lamppuja tai Philips Friends of hue -tuotteita. Tämän jälkeen järjestelmääsi kytkettyjen valojen hallinta on kämmenelläsi missä tahansa asunnossasi.

 • Paranna unirytmiäsi valon avulla

  Paranna unirytmiäsi valon avulla

  Ajastintoiminnolla voit esimerkiksi määrittää, milloin Friends of hue -tuotteen valo syttyy, kun saavut kotiin illalla. Lisäksi voit myös asettaa valaistuksen muuttumaan asteittain. Voit käyttää Friends of hue -tuotettasi herätysvalona, jolloin se herättää sinut unesta pehmeästi ja helposti lisäämällä valoa asteittain. Unohda perinteisen herätyskellon äkilliset piippaukset tai hälytysäänet. Vastaavasti yöllä voit määrittää valot sammumaan hitaasti, jolloin vajoat uneen luonnollisesti.

 • Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Säädä valot syttymään ja sammumaan, kun et ole kotona.

  Aseta hälytyksiä tai säädä valot syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, jolloin näyttää siltä kuin olisit kotona. Verkkoyhteyden avulla voit hallita kotisi valaistusta kätevästi suoraan älypuhelimeesi asennetun sovelluksen avulla. Kun otat käyttöön sovelluksen geoaitatoiminnon, valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti kotoa lähtiessäsi tai kotiin tullessasi. Voit olla rauhallisin mielin kaikkialla missä liikutkin.

 • Sijoita miten haluat, mukautuu sisustukseen

  Sijoita miten haluat, mukautuu sisustukseen

  Philips Friends of hue Bloom on suunniteltu tuottamaan epäsuoraa valoa ympäristöön. Sen avulla voit tehokkaasti korostaa lempikalusteitasi tai kotisi muotoja. Tuotteen voi sijoittaa näkyviin tai piiloon esimerkiksi nojatuolin taakse, ja se mukautuu saumattomasti sisustukseesi. Lamppu kytketään verkkopistokkeeseen, joten voit sijoittaa sen kaikkialle, mistä virtaa on saatavilla.

 • Luo tunnelmaa värillisellä valolla

  Luo tunnelmaa värillisellä valolla

  Valitse tunnelmaan sopiva väri 16 miljoonasta väristä. Tuo kotiisi värikästä valoa tai korosta seiniä upeilla harmaan sävyillä.

 • Juuri sopivasti valotehoa

  Juuri sopivasti valotehoa

  Aseta Philips Friends of hue Bloom sinne, missä valoa tarvitaan. Voit käyttää lampun 120 luumenin valotehoa korostamiseen tai pienentää voimakkuutta ja valaista koko huoneen pehmeällä ja tasaisella valolla.

 • Määritä valaistusasetukset lempikuvasi mukaan

  Voit luoda tärkeään tilaisuuteen erityisen värimaailman suosikkikuvasi mukaan. Elä ikuistetut hetket uudelleen lataamalla kuvasi ja säätämällä valot vastaamaan kuvaa. Lisää jopa 50 valonlähdettä ja hallitse valaistusta helposti kosketusohjauksella.

 • Nauti tilannetta varten räätälöidyistä dynaamisista valotehosteista

  Hue-ekosysteemi on avoin kehittäjille, ja kehittäjäyhteisö luo sitä varten koko ajan enemmän ja enemmän sovelluksia. Tuloksena on luovia ja dynaamisia valoratkaisuja, joiden avulla voit esimerkiksi aloittaa bileet määrittämällä valaistuksen suosikkimusiikkisi tahtiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita