Tornado

Kierre

  Tornado

  Kierre

  Pienin energiansäästölamppu

  Tornado on Philipsin uusin ja tehokkain energiansäästölamppu. Erittäin kompakti ja kirkas energiansäästölamppu säästää energiaa jopa 85 %. Lisäksi se sopii lähes kaikkiin kotisi valaisimiin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Kierre

23 W (130 W), Normaali kanta, Lämmin valkoinen 871016321251710 Etsi samanlaisia tuotteita

Pienin energiansäästölamppu

Erikoiskirkas

 • Pitkä käyttöikä

  Pitkä käyttöikä

  Keskimäärin lamppumme palavat 2,7 tuntia päivässä ja 1 000 tuntia vuodessa. Todelliset käyttötunnit vaihtelevat vuodenajan (talvi/kesä), sään (aurinkoinen/sateinen, pimeä päivä) ja huoneen (kylpyhuone/olohuone) mukaan. Tämä energiansäästölamppu kestää vähintään 8 000 tuntia eli 8 vuotta.

 • Hiilijalanjälki

  Energiansäästövalaisimet säästävät energiaa, mikä sekä pienentää sähkölaskua että sähköyhtiön hiilijalanjälkeä (CO2). Yhdessä voimme parantaa maailmaa.

 • Tehokas ja jopa nykyisiä lamppuja pienempi

  Pienimmät energiansäästölamppumme ovat yhtä pieniä kuin perinteiset hehkulamput. Voit säästää energiaa ja rahaa kaikissa valaisimissa tinkimättä valon laadusta.

 • Säästä energiaa hetkestä kun sytytät valaisimen

  Kaikki Philipsin energiansäästövalaisimet säästävät energiaa sytyttämisestä lähtien. Käyttöikänsä aikana ne kuluttavat vähemmän virtaa ja pienentävät siksi sähkölaskua. Virransäästön määrä vaihtelee lampputyypin ja tekniikan mukaan.

 • Saavuttaa täyden kirkkauden muutamassa sekunnissa

  Nopeasti syttyvien energiatehokkaiden lamppujemme ansiosta valon kirkastumista ei tarvitse enää odotella.

 • Voit luottaa Philipsin pakkaustekstiin

  Philips pitää lupauksensa lampun tehosta. Voit luottaa siihen, mitä Philipsin pakkauksissa kerrotaan valotehosta, käyttöiästä ja vastaavuudesta hehkulamppujen tehon kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita