Tornado

Kierre

  Tornado

  Kierre

  Pienin energiansäästölamppu

  Tornado on Philipsin uusin ja tehokkain energiansäästölamppu. Erittäin kompakti ja kirkas energiansäästölamppu säästää energiaa jopa 85 %. Lisäksi se sopii lähes kaikkiin kotisi valaisimiin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Kierre

5 W (25 W), Pieni kanta, Lämmin valkoinen 871016321427610 Etsi samanlaisia tuotteita

Pienin energiansäästölamppu

Erikoiskirkas

 • Pitkä käyttöikä

  Pitkä käyttöikä

  Keskimäärin lamppumme palavat 2,7 tuntia päivässä ja 1 000 tuntia vuodessa. Todelliset käyttötunnit vaihtelevat vuodenajan (talvi/kesä), sään (aurinkoinen/sateinen, pimeä päivä) ja huoneen (kylpyhuone/olohuone) mukaan. Tämä energiansäästölamppu kestää vähintään 8 000 tuntia eli 8 vuotta.

 • Hiilijalanjälki

  Energiansäästövalaisimet säästävät energiaa, mikä sekä pienentää sähkölaskua että sähköyhtiön hiilijalanjälkeä (CO2). Yhdessä voimme parantaa maailmaa.

 • Tehokas ja jopa nykyisiä lamppuja pienempi

  Pienimmät energiansäästölamppumme ovat yhtä pieniä kuin perinteiset hehkulamput. Voit säästää energiaa ja rahaa kaikissa valaisimissa tinkimättä valon laadusta.

 • Säästä energiaa hetkestä kun sytytät valaisimen

  Kaikki Philipsin LED-energiansäästölamput säästävät energiaa sytyttämisestä lähtien. Käyttöikänsä aikana ne kuluttavat vähemmän virtaa ja pienentävät siksi sähkölaskua. Virransäästön määrä vaihtelee valaisimen tyypin ja tekniikan mukaan.

 • Saavuttaa täyden kirkkauden muutamassa sekunnissa

  Nopeasti syttyvien energiatehokkaiden lamppujemme ansiosta valon kirkastumista ei tarvitse enää odotella.

 • Voit luottaa Philipsin pakkaustekstiin

  Philips pitää lupauksensa LED-lampun tehosta. Voit luottaa siihen, mitä Philipsin pakkauksissa kerrotaan valotehosta, käyttöiästä ja vastaavuudesta hehkulamppujen tehon kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita