Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291116905/8718291116905_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    Tornado

    Energiansäästölamppu, spiraali

    Kirkas valo, elävät värit

    Philips Tornado -energiansäästölamput tuottavat kirkasta valoa ja herättävät värit eloon. Energiaa säästävä spiraalinmuotoinen lamppu sopii kaikkialle kompaktin muotoilunsa ansiosta ja säästää energiaa ja rahaa jopa 10 vuotta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

    21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Energiansäästölamppu, spiraali

5 W (28 W), E14, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8718291116905 Etsi samanlaisia tuotteita

Kirkas valo, elävät värit

Aktiiviseen ja energiseen tunnelmaan

  • Erittäin kirkas ja tehokas

    Erittäin kirkas ja tehokas

    Kirkkauden lisääminen tarkoittaa yleensä myös suurempaa energiankulutusta. Philipsin energiansäästölampuilla voit nauttia kirkkaasta ja virkistävästä valosta säästäen samalla rahaa ja energiaa. Täydellinen työvalaistukseen toimistoissa ja muissa tiloissa, joissa tarvitaan erityisen kirkasta valoa.

  • Säästää energiaa jopa 80 %

    Säästää energiaa jopa 80 %

    Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Käyttöikä jopa 10 vuotta

    Käyttöikä jopa 10 vuotta

    Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
  • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita