Henkilökohtainen langaton valaistus

  Henkilökohtainen langaton valaistus

  hue tap – täysin uudenlainen valokytkin

  Hue tap -kosketuskytkin on nopein tapa käyttää tallennettuja hue-valaistusasetuksia. Kytkimen voi ripustaa mihin tahansa tai sitä voi siirrellä ympäri kotia: näin se on aina kätevästi käden ulottuvilla. Kytkin toimii ilman johtoja, sähköä ja paristoja, ja se helpottaa hue-valaistuksen päivittäistä käyttöä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue Henkilökohtainen langaton valaistus

hue tap -valokytkin, Ohjaa hue-lamppuja, Toimii ilman paristoja, Langaton 8718291790211 Etsi samanlaisia tuotteita

hue tap – täysin uudenlainen valokytkin

Kätevä tapa säätää hue-lamppuja

 • Nopein tapa käyttää tallennettuja hue-valaistusasetuksia

  Philipsin langattoman hue-valaistusjärjestelmän avulla voit ohjata valoja langattomasti kaikkialta asunnostasi. hue tap -kosketuskytkimellä voi ohjata kaikkia järjestelmään liitettyjä valoja yhtä lailla olohuoneesta, ruokapöydästä kuin makuuhuoneestakin.

 • Helppo asentaa

  hue tap -kosketuskytkimen mukana toimitetaan kätevä seinäkiinnike, johon kytkimen voi halutessaan asettaa. Kytkimen voi kiinnittää mukana toimitettavalla erittäin vahvalla kaksipuolisella teipillä. Teippi kiinnittyy jo 15 sekunnissa, eikä seinään tarvitse porata reikiä.

 • Maailman ensimmäinen energiaa keräävä älykytkin

  hue tap -kosketuskytkin hyödyntää kineettistä energiaa ja toimii kosketuksen voimalla. Et siis tarvitse paristoja, kaapeleita tai virtajohtoja. hue-sovelluksen avulla voit määrittää kytkimen neljälle eri painikkeelle omat valaistusasetuksensa tai valaisimensa. Kotiin tullessasi voit ottaa vain kytkimen käteesi ja kytkeä valaistuksen heti käyttöön yhdellä napautuksella. Siinä kaikki!

 • Luo oma langaton valaistusjärjestelmäsi

  Philips hue -siltaan voi liittää jopa 50 lamppua tai valaisinta ja 25 kosketuskytkintä. Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksista ja lisätä sitten järjestelmääsi Philips hue -lamppuja tai Philips hue Bloom-, Iris- tai LightStrip-tuotteita. Tämän jälkeen järjestelmääsi kytkettyjä valoja on helppo hallita älypuhelimella tai hue tap -kosketuskytkimellä.

 • Neljä asetusta päivittäiseen käyttöön

  Ohjaa hue-valaistusta yhdellä painikkeen painalluksella. Laitteessa on neljä painiketta, ja voit määrittää niille jokaiselle oman asetuksen. Voit määrittää yhden asetuksen lempivalaistukselle tai himmeälle valaistukselle tai asettaa sen sammuttamaan jonkun valoista tai vaikka ne kaikki. Päätä itse.

 • Pidä mukanasi tai kiinnitä mihin haluat

  Kiinnitä hue tap seinälle tai säilytä sitä sopivassa paikassa. Voit myös pitää sitä mukanasi kotona liikkuessasi. Käytä kytkintä, kun puhelimesi on latauksessa tai kun lapset leikkivät tablet-laitteellasi. hue tap -kosketuskytkimessä yhdistyvät kaukosäätimen joustavuus ja tavallisen valokytkimen kätevyys.

 • Ympäristöä säästävä Zigbee Green Power

  hue tap -kosketuskytkin hyödyntää ZigBee Green Power -protokollaa. Green Power yhdistää akuttomat ja energiaa säästävät laitteet osaksi standardoitua ZigBee-tietoliikenneverkkoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita