Kosketuskytkin

  Kosketuskytkin

  Tallenna lempivalaistuksesi

  Philips hue Tap on ensimmäinen langaton kosketuskytkin, jolla voi ohjata Philips hue -valaisimia vain yhdellä kosketuksella. Kun liität kytkimen Philips hue -siltaan, voit tallentaa neljä erilaista valaistusasetusta ja käyttää niitä ilman älypuhelinta.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Tallenna lempivalaistuksesi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Tallenna lempivalaistuksesi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Tallenna lempivalaistuksesi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tallenna lempivalaistuksesi

Yksi kosketus riittää

 • Aktivoi neljä erilaista asetusta neljällä painikkeella

  Aktivoi neljä erilaista asetusta neljällä painikkeella

  Voit määrittää neljä Philips hue -suosikkivalaistusasetustasi Philips hue -kosketuskytkimeen. Valitse itse luomasi asetus, jokin Philipsin valmiiksi luomista asetuksista tai ohjelmoi painike sammuttamaan kaikki valot. Voit tehdä määritykset helposti Philips hue -sovelluksessa. Ohjat ovat sinulla.

 • Kiinnitä himmennin mihin haluat

  Kiinnitä himmennin mihin haluat

  Philips hue -kosketuskytkin voidaan sijoittaa minne tahansa ja sitä voidaan käyttää missä päin tahansa kotia. Se voidaan kiinnittää etuoven viereen seinälle, suosikkinojatuolisi lähettyville tai vaikka yöpöydälle. Philips hue -kosketuskytkin tekee toiminnallisen ja toisiinsa liittyvän valaistuksen käyttämisestä entistäkin käytännöllisempää joka päivä. Koska se on langaton, voit sijoittaa sen minne tahansa joko ruuveilla tai kytkimen takana olevalla tarranauhalla.

 • Langaton katkaisin ja kaukosäädin samassa

  Langaton katkaisin ja kaukosäädin samassa

  Philips hue Tap tuo suosikkiasetuksesi käyttöösi aina. Se voidaan irrottaa taustalevystä, jolloin voit käyttää kytkintä näppärästi myös kaukosäätimenä.

 • Kineettistä energiaa – ei paristoja

  Kineettistä energiaa – ei paristoja

  Philips hue Tap -kosketuskytkin hyödyntää kineettistä energiaa ja toimii kosketuksen voimalla. Et siis tarvitse paristoja. Kytkimen hämmästyttävä nollan watin virrankulutus tekee siitä älykkäämmän ja vihreämmän vaihtoehdon. Ei akkujätettä tai ongelmia.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 10 lisävarustetta Philips hue -siltaan (ei sisälly toimitukseen). Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen tai erillisen sillan ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita