Himmennin

  Himmennin

  Nopein tapa himmentää hue-valot

  Voit liittää Philips hue -järjestelmään paristokäyttöisen Philips hue -himmentimen. Kun liität himmentimen Philips hue -siltaan, voit ohjata Philips hue -lempivalaistustasi himmentimellä ilman älypuhelinta.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Nopein tapa himmentää hue-valot

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Nopein tapa himmentää hue-valot

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nopein tapa himmentää hue-valot

Missä tahansa

 • Himmennä Philips hue -valaisimet

  Liitä Philips hue -himmennin Philips hue -siltaan, määritä asennus sovelluksessa ja ohjaa Philips hue -lempivalaistustasi ilman älylaitetta. Voit sytyttää tai sammuttaa valot tai säätää valitsemasi valot pehmeästi haluamaasi kirkkauteen.

 • Kiinnitä himmennin mihin haluat

  Paristokäyttöistä hue-himmennintä voi käyttää tavanomaisena seinäkatkaisimena. Voit kiinnittää sen mihin tahansa joko ruuveilla tai himmentimen takana olevalla tarranauhalla. Asennus käy nopeasti ja vaivattomasti ilman johtoja.

 • Langaton katkaisin ja kaukosäädin samassa

  Himmentimessä on magneetti, jonka voi irrottaa taustalevystä. Näin voit käyttää Philips hue -himmennintä myös valaisimien kaukosäätimenä. Sen kantama sisätiloissa on jopa 12 metriä.

 • Paristojen ansiosta helppo sijoittaa

  Philips hue -himmennin on paristokäyttöinen, joten se on helppo ja nopea asentaa.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 10 lisävarustetta Philips hue -siltaan (ei sisälly toimitukseen). Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen tai erillisen sillan ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita