Silta

  Silta

  Rajattomat mahdollisuudet

  Luo ikioma Philips hue -järjestelmäsi, joka on juuri sellainen kuin haluat. Philips hue -sillalla pääset helposti alkuun.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Rajattomat mahdollisuudet

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Rajattomat mahdollisuudet

 • Anna mielikuvituksen lentää ja rakenna oma Philips hue -järjestelmäsi

  Omaa Philips hue -järjestelmää varten tarvitaan vain Philips hue -silta. Se toimii eräänlaisena komentokeskuksena, jonka avulla voit ohjata kaikkia Philips hue -tuotteita Philips hue- sovelluksen kautta. Kun olet asentanut Philips hue -sillan ja ladannut sovelluksen älylaitteeseesi, voit antaa mielikuvituksesi lentää ja alkaa rakentaa omaa järjestelmääsi.

 • Kutsu hue kotiisi – valitse haluamasi Philips hue -valot

  Valitse haluamasi Philips hue -valot ja liitä ne Philips hue -siltaan. Voit liittää Philips hue -siltaan jopa 50 valaisinta, joten saat huen käyttöön koko kodissasi!

 • Ohjaa valoja haluamallasi tavalla

  Voit liittää Philips hue -järjestelmään jopa 10 lisävarustetta, joilla voit parantaa valaistusta entisestään.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 10 ohjainta Philips hue -siltaan. Voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Tutustu Philips hue -järjestelmän Apple HomeKit -ominaisuuksiin

  Philips hue -silta sopii yhteen Applen HomeKit-tekniikan kanssa. Pyydä Siriä sytyttämään valot tai himmentämään niitä tai valitse asetuksia koskettamatta ensimmäistäkään painiketta. Sovellusten avulla voit jopa yhdistää valosi muihin Applen HomeKit-tekniikkaa tukeviin laitteisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita