Valkoinen tunnelma

  Valkoinen tunnelma

  Valoa tunnelmallisiin hetkiin

  Lisää Philips hue -järjestelmään valkoinen Philips hue -lamppu ja voi paremmin. Luonnollinen valkoinen valo antaa energiaa ja auttaa heräämään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Voit hallita valoa liittämällä sen Philips hue -siltaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hue Valkoinen tunnelma

Yksi lamppu, B22, 9, 5 W 8718696548813 Etsi samanlaisia tuotteita

Valoa tunnelmallisiin hetkiin

Aamunkoitosta auringonlaskuun

 • Lämpimän valkoisesta kirkkaan viileisiin päivänvalon sävyihin

  Valitse jokaiselle hetkelle oikea tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi. Ei liian kirkasta tai liian pimeää, vaan juuri sopivaa.

 • Piristy, keskity, lue ja rentoudu valon avulla

  Valo vaikuttaa mielialaan, käyttäytymiseen, vireystasoon ja arkirutiineihin. Sovelluksessa voit valita hetkeen täydellisesti sopivan valaistuksen. Philips hue auttaa piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineista hetkiä, joista nautit. Voi paremmin.

 • Herää hellävaraisesti auringon nousuun

  Paranna untasi ja herää hellävaraisesti ja virkeänä. Philips hue auttaa käynnistämään päivän mukavasti. Asteittain lisääntyvä valoteho antaa vaikutelman siitä, että heräät luonnollisesti auringon valoon etkä herätyskellon räminään.

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja 7 Hue-himmennintä Philips hue -siltaan (sisältyy toimitukseen). Aloita hankkimalla jokin aloituspakkauksista ja lisää sitten Philips hue -laitteita järjestelmääsi. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi kämmeneltäsi iOS- ja Android-älylaitteiden intuitiivisella Philips hue -sovelluksella. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava, turvallinen ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti ja langattomasti suoraan Philips hue -laitteesta.

 • Valmistaudu päivää varten

  Jätä aamukahvi väliin ja valmistaudu päivään viileällä, kirkkaalla päivänvalolla, joka antaa energiaa kehollesi ja mielellesi. Sopii täydellisesti hetkiin, jolloin tarvitset lisäpotkua arkeen.

 • Nauti lukemisesta

  Uppoudu lempikirjaasi tuntikausiksi Philips huen ansiosta. Se luo lukemiseen täydellisesti sopivan valkoisen valon.

 • Rentoudu lämpimän valkoisessa valossa

  Nosta jalat ylös ja rentoudu pehmeän valkoisessa valossa päivän päätteeksi. Valkoinen valo auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan paremmin yöllä.

 • Pysy keskittyneenä

  Pysy keskittyneenä juuri oikein säädetyn kirkkaan valkoisen valon ansiosta. Se auttaa sinua hoitamaan asiat nopeasti ja tehokkaasti, ilman häiriötekijöitä. Valmistaudu kokeeseen, työskentele etänä tai suunnittele vaikka asukokonaisuuttasi tilanteeseen sopivassa valossa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita