Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562765/8718696562765_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LED

  Spotti

  Sisältö ratkaisee

  Kauniin muotoilunsa ja tuttujen mittojensa vuoksi tämä LED-kohdevalo on täydellinen ja kestävä vaihtoehto perinteiselle halogeenispotille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED Spotti

4, 6 W (50 W), GU10, Viileä päivänvalo, Ei-himmennettävä 8718696562765 Etsi samanlaisia tuotteita

Sisältö ratkaisee

Täydellinen korvike halogeenikohdevalolle

 • Lue lisää valosta

  Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Polttimot, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas polttimot, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-polttimoiden CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

 • Viileä luonnonvalo

  Tämän polttimon värilämpötila on 6500 K, mikä on tämän polttimoluokan suurin arvo. Sen tuottama valo on erittäin lähellä luonnonvaloa ja korostaa yksityiskohtien tarkkuutta.

 • Suuntaukseton valo

  Innovatiivisen linssin muotoilun ansiosta valo jakautuu tasaisesti, joten varjoja ei synny. Tulos? Lämmin valkoinen valo, joka jakautuu tasaisesti.

 • Muoto ja koko vastaavat halogeeniheijastinlamppua

  Kauniin muotoilunsa ja tuttujen mittojensa ansiosta tämä nykyaikainen LED-heijastinlamppu on täydellinen ja kestävä vaihtoehto perinteiselle halogeeniheijastinlampulle.

 • Pitkäkestoiset polttimot – käyttöikä jopa 15 vuotta

  Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää polttimoiden vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

 • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

  LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiopolttimoihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

 • Täydellinen kohdevalaistukseen

  Tätä nykyaikaista laajakulmalamppua (36 astetta) voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti upotettaviin valaisimiin sekä keittiöiden, keittiösaarekkeiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

 • Ei UV- eikä infrapunasäteilyä

  Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita