-

Liiketunnistin

  -

  Liiketunnistin

  Valoa elämään

  Säästä energiaa ja anna mielen levätä asentamalla Philips hue -järjestelmääsi liiketunnistin. Tunnistin on paristokäyttöinen ja langaton, joten voit sijoittaa sen kotonasi minne tahansa. Asetusten määrittäminen käy helposti Philips hue -sovelluksen avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Valoa elämään

Ohjaus liiketunnistuksen avulla

 • Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Liitä jopa 50 Philips hue -valaisinta

  Voit liittää jopa 50 valaisinta ja erilaisia lisävarusteita Philips hue -siltaan (ei sisälly toimitukseen). Voit aloittaa hankkimalla jonkin aloituspakkauksen tai yhden sillan ja lisätä järjestelmääsi Philips hue -tuotteita tarpeen mukaan. Tämän jälkeen voit hallita valojärjestelmääsi Philips hue -sovelluksella iOS- tai Android-laitteesi kautta. Philips hue perustuu ZigBeehen, joka on vähän virtaa kuluttava ja luotettava tekniikka valojen hallintaan. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Sekä ohjelmiston että laiteohjelmiston voi päivittää helposti langattomasti suoraan hue-tuotteessasi.

 • Sytyttää hue-valot havaitessaan liikettä

  Kun yhdistät Philips hue -liiketunnistimen Philips hue -siltaasi Philips hue -sovelluksella, Philips hue -valot syttyvät automaattisesti astuessasi huoneeseen. Täydellinen kylpyhuoneeseen, käytävään, kellariin tai autotalliin. Voit valita sovelluksessa mitä valaistusasetusta käytetään, kun liiketunnistin havaitsee liikettä. Kun liikettä ei enää havaita, valot sammuvat automaattisesti.

 • Sytyttää automaattisesti hennon yövalon

  Päivälle ja yölle on mahdollista määrittää erilaiset valaistusasetukset. Päivällä tunnistin voi sytyttää kirkkaan valkoisen valon, jotta näkisit paremmin. Yöllä sinun tai lapsesi noustessa vuoteesta liiketunnistin voi sytyttää hennon yövalon, jotta liikkuminen pimeässä olisi helppoa herättämättä muuta perhettä.

 • Sytyttää valot vain tarvittaessa

  Integroidun valotunnistimen ansiosta valosi syttyvät vain tarvittaessa. Voit muuttaa tunnistimen valoherkkyyttä helposti Philips hue -sovelluksella siten, että käytössäsi on juuri tarvittava määrä valoa. Liiketunnistin säästää energiaa sammuttamalla automaattisesti valot alueilta, joita ei käytetä. Kun liiketunnistin ei enää havaitse liikettä, valot himmenevät ennen sammumistaan valitun ajanjakson kuluttua.

 • Liiketunnistin on langaton, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa kodissasi

  Paristokäyttöinen liiketunnistin on täysin langaton ja helppo asentaa mihin tahansa kodissasi. Sen käyttöönotto sujuu minuuteissa. Aseta liiketunnistin hyllylle tai sivupöydälle, tai kiinnitä se seinään tai kattoon mukana toimitetulla ruuvilla. Liiketunnistimessa on magneetti, joten se pysyy myös metallipinnoilla. Voit säätää tunnistuskulmaa kääntämällä liiketunnistimen haluamaasi suuntaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita