Valitse polttimo
Hehkulamppu
9,5 W (60 W) E27 Lämmin valkoinen matta lamppu

LED Lamppu

9, 5 W (60 W), E27, Lämmin valkoinen, Matta 8718696598375 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Yksi lamppu, kaksi valon väriä

  LED

  Lamppu

  8718696598375 Etsi samanlaisia tuotteita

  Vaihda valon väriä tilanteen ja toimiesi mukaan! Philipsin SceneSwitch LED-lamppujen avulla voit muuttaa valaistuksen helposti kodikkaan lämpimästä ja kirkkaasta valosta viileän virkistävään valoon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 12,49 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yksi lamppu, kaksi valon väriä

Toimii nykyisen kytkimesi kanssa

 • Erinomaisella värintoistokyvyllä (CRI > 80) eloisat värit

  Erinomaisella värintoistokyvyllä (CRI > 80) eloisat värit

  Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100, ja sitä käytetään vertailuarvona muille valonlähteille. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joka on lähellä auringonvalon arvoa. Tämän vuoksi värit näyttävät luonnollisilta.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästä rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuun. Se maksaa itsensä takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Vähennä energiakuluja ja säästä heti.

 • Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

  Lampussa on heti valmiina monta loistavaa valoasetusta, joista voit valita tilanteeseen ja mielialaasi sopivan. Lamppu ohjautuu älykkäästi, eikä himmentimiä tai lisäasennuksia tarvita. Vaihda vanha lamppusi Scene Switch -lamppuun ja voit vaihtaa eri valoasetusten välillä vanhaa valokatkaisijaasi käyttäen. Nauti miellyttävästä käytöstä helposti ja erittäin matalaan hintaan. Tämän lampun ansiosta valaistus mukautuu jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi.

 • Palauta lampun tehdasasetukset

  Jos käytössäsi on useita synkronoimattomia lamppuja, voit palauttaa tehdasasetukset kytkemällä valot päälle ja sammuttamalla ne välittömästi.

 • Vaihda valon väriä nykyisellä seinäkytkimellä

  Vaihda huoneen tunnelmaa helposti nykyisellä kytkimellä: voit valita joko päivänvaloa vastaavan luonnollisen valon tai nauttia lämpimän kodikkaasta ja rentouttavasta valosta. Huoneen valaistuksen muuttaminen tilanteeseen tai mielialaan sopivaksi on nyt helppoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita