Master Softone dimmable

Energiansäästölamppu

  Master Softone dimmable

  Energiansäästölamppu

  Himmennys, tunnelmavalo, laadukas muotoilu ja huippusuorituskyky

  Tässä valaisimessa yhdistyvät tehokas himmennettävyys (jopa 1 % asti) huippuluokan suorituskyky (kuten nopea syttyminen ja pitkä käyttöikä), lämmin kirkas valo ja perinteinen hehkulampun muoto. Voit iloita ajatuksesta, että tämän valaisimen ansiosta säästät rahaa seuraavat 20 vuotta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Master Softone dimmable Energiansäästölamppu

20 W, Lämmin valkoinen, E27-kanta 872790082523700 Etsi samanlaisia tuotteita

Himmennys, tunnelmavalo, laadukas muotoilu ja huippusuorituskyky

Himmennettävyys, pitkä käyttöikä, tunnelmallisuus ja suorituskyky

 • Voidaan himmentää 5 % asti

  Suunniteltu tuottamaan täydellisen himmennyksen, joka luo oikean tunnelman mille tahansa aktiviteetille, rentoutumisesta toimintaan.

 • Säästää rahaa ja energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuun. Se maksaa itsensä takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Vähennä energiakuluja ja säästä heti.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita