Genie

Energiansäästölamppu, sauva

  Genie

  Energiansäästölamppu, sauva

  Euroopan paras energiansäästölamppu

  Tämä Philipsin lamppu maksaa itsensä takaisin vuodessa ja vähentää energiakuluja sen jälkeenkin. Se sopii siististi kotonasi kaikkialle, missä tarvitset erityisen kirkasta valoa. Ei ihme, että se on Euroopan myydyin energiansäästölamppu! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Genie Energiansäästölamppu, sauva

23 W (100 W), Normaali kanta, Viileä päivänvalo 872790090292100 Etsi samanlaisia tuotteita

Euroopan paras energiansäästölamppu

Hyvälaatuinen valo kompaktista lampusta

 • Säästä energiaa 78 % valaisimen sytyttämisestä lähtien

  Tämä lamppu säästää 78 % energiaa verrattuna vakiolamppuun. Se maksaa itsensä takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Vähennä energiakuluja ja säästä heti sytyttämällä lamppu.

 • 10 vuoden käyttöikä säästää rahaa vuodesta toiseen

  Energiansäästölamppujen käyttöikä on pitempi kuin vakiolamppujen. 10 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi energiansäästölamppu korvaa 10 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

 • Saavuttaa täyden kirkkauden muutamassa sekunnissa

  Nopeasti syttyvien energiatehokkaiden lamppujemme ansiosta valon kirkastumista ei tarvitse enää odotella.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita