Kelloradio

  Herätys!

  Voit heijastaa kellonajan kätevästi haluamallesi pinnalle. Voit terävöittää tai kääntää kuvaa, jotta näet sen aina selkeästi seinällä tai katossa. Lisäksi kello asettaa ajan automaattisesti, ja hälytyksenä voi käyttää soittoääntä, radiota tai summeria. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio

Kellonajan heijastus, Digitaalinen FM-viritin, Kaksi herätysaikaa, Ajan ja hälytyksen varmistus AJ5030/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Herätys!

Aika heijastaa!

 • Herää melodiaan, summeriin tai radioon

  Herää melodiaan, summeriin tai radioon

  Aloita päiväsi hyvin itse valitsemallasi tavalla. Anna summerin tai musiikin herättää sinut - tai valitse suosikki-radioasemasi.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava radiokanava nukkumaan mennessäsi. Philips-radio jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Muunneltava heijastuskulma helpottaa katselua missä tahansa

  Tämä kello heijastaa ajan minne ikinä haluatkin säädettävän heijastusputken avulla. Sitä voi säätää tarkasti sekä vaaka- että pystysuunnassa, jotta voit heijastaa ajan täsmälleen haluamaasi paikkaan – seinälle, kattoon tai huonekaluun. Voit nähdä ajan päätäsi kääntämättä, ja heijastus näyttää todella upealta.

 • Säädettävä tarkkuus heijastaa ajan tarkasti

  Saat aina tarkan ajan säädettävän tarkkuuden avulla. Voit säätää heijastuksen tarkkuutta välillä 1–2,5 m. Nauti tarkasta heijastuksesta ja pysy ajan tasalla.

 • Käännä heijastettava kuva

  Kelloradio heijastaa ajan seinälle tai kattoon - miten itsellesi parhaiten sopii. Kääntötoiminnolla voit kiertää kuvaa nopeasti 180 astetta, jotta ajan näkee mistä tahansa.

 • Liitä ja aseta aika automaattisesti

  Ota kello pakkauksestaan, liitä pistoke pistorasiaan ja aika on oikea - automaattisesti. Älykäs kello lukee esiohjelmoidut tiedot ja asettaa oikean ajan oletusaikavyöhykkeen mukaan. Jos et ole oletusaikavyöhykkeellä, paina vain aikavyöhykepainiketta, ja kello asettaa ajan uudelleen. Ei enää käyttöoppaita eikä nappuloiden säätämistä.

 • Herätys ajoissa myös sähkökatkon aikana ajan ja hälytyksen varmistuksen ansiosta

  Sähkökatkoksen aikana älykäs kello säilyttää ajan ja omat asetuksesi. Valmiiksi asennetun pariston ansiosta asetettu hälytys pysyy aktiivisena, vaikka kellon näyttö ei ole käytössä. Sähkökatkoksen päätyttyä kelloa ei tarvitse säätää tai asetuksia valita uudelleen. Vaikka laite ei saisikaan verkkovirtaa, paristo pitää huolen siitä, että summeri hälyttää ajoissa - et herää koskaan liian myöhään.

 • Säädettävä näytön kirkkaus lisää katselumukavuutta

  Säädettävän näytön kirkkauden ansiosta voit mukauttaa näyttöä tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita