Langaton In.Sight HD -itkuhälytin

  Aina lähellä lastasi

  Langattoman Philips InSight HD -itkuhälyttimen avulla voit katsella ja kuunnella lastasi älypuhelimella/tablet-laitteella. Videokuvassa on tarkka HD-laatu, ja yönäytön ansiosta voit valvoa lastasi pimeässäkin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton In.Sight HD -itkuhälytin

Apple-/Android-laitteille B120E/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Aina lähellä lastasi

Katsele missä tahansa älypuhelimella/tablet-laitteella

 • Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Langaton In.Sight-valvontalaite suojaa yksityisyytesi käyttämällä tehokasta salausta. Langaton In.Sight-valvontalaite käyttää ainutkertaista salausavainta aina muodostaessaan yhteyden, joten yhteytesi on suojattu aina kun katselet läheisiäsi.

 • HD-videolaatu tarjoaa kristallinkirkkaan näkymän

  HD-videolaatu tarjoaa kristallinkirkkaan näkymän

  Langattoman In.Sight HD -itkuhälyttimen avulla voit tarkkailla lastasi elävän yksityiskohtaisesti. Katsele 720p-laatuista teräväpiirtovideokuvaa. "720" tarkoittaa näytön tarkkuutta, eli vaakaviivojen määrää kuvaruudussa. Kirjain “p” tarkoittaa progressive scan -toimintoa, eli viivojen näkymistä peräkkäin kussakin kuvassa. Tarkkuudeltaan 720p-resoluution videot ovat terävämpiä ja aidompia kuin tavalliset videot.

 • Yötilan avulla näet lapsen selvästi pimeässä

  Yötilan avulla näet lapsen selvästi pimeässä

  Yötilan avulla näet lapsesi ihanat kasvot pimeässä. Kun valvontalaitteen infrapunavalo käynnistyy, kamera tallentaa selkeää mustavalkokuvaa pimeässä. Yötila käynnistyy ja sammuu automaattisesti. Voit myös vaihtaa tilan manuaalisesti.

 • WiFi-yhteensopiva itkuhälytin, jonka voit sijoittaa minne tahansa kodissasi

  Langaton In.Sight-itkuhälytin antaa todellisen mielenrauhan. Se on liitettävissä Wi-Fi 802.11 bgn -verkkoon. Aseta itkuhälytin lapsen makuuhuoneeseen, niin voit katsella ja kuunnella lastasi älypuhelimella missä tahansa.

 • Valvo lastasi älypuhelimen Wi-Fi-/3G-/4G LTE -yhteydellä

  Langattoman In.Sight HD -itkuhälyttimen avulla voit valvoa lastasi älypuhelimella missä tahansa. Kun olet asentanut langattoman In.Sight-valvontalaitteen, voit katsella laitteen välittämää videokuvaa älypuhelimellasi missä tahansa Wi-Fi-, 3G- tai 4G LTE -verkon välityksellä. Näet rakkaasi missä ja milloin vain.

 • Kuule lapsesi ääni jatkuvasti, jopa puhelimen ollessa lukittu

  Langaton In.Sight HD -itkuhälytin siirtää ääntä jopa älypuhelimesi ollessa lukittuna, telakoituna tai latauksessa.

 • Langaton itkuhälytin on nopea ja helppo asentaa QR-koodin avulla

  Asennus on helppoa In.Sight+-sovelluksen avulla. Liitä langaton In.Sight HD -itkuhälytin Wi-Fi-verkkoon kätevän QR-koodiasennuksen avulla. Sovellus luo QR-koodin kotiverkon Wi-Fi-asetuksille. Pidä älypuhelimessa olevaa QR-koodia valvontakameran linssin edessä. Valvontalaite liittää älypuhelimen parikseen Wi-Fi-verkon kautta automaattisesti, helposti ja nopeasti. Voit myös nimetä valvontalaitteet, jolloin kunkin valvontalaitteen seuraaminen on helppoa.

 • Virtajohdoissa ja kamerassa ei ole PVC- eikä BFR-yhdisteitä

  Langattomassa In.Sight HD -itkuhälyttimessä ei ole BFR- tai PVC-muovia. Se täyttää pienille lapsille tarkoitettujen tuotteiden tiukat turvallisuusstandardit. Laite on ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttää.

 • Puhu lapsellesi välittömästi älypuhelimen kautta

  Langattoman In.Sight HD -itkuhälyttimen kautta voit puhua lapsellesi koska tahansa. Kun painat älypuhelinsovelluksen puhepainiketta, voit laulaa lapsellesi tuutulaulun ja katsella, kuinka hän nukahtaa rauhoittavaan ääneesi.

 • Jaa valvontalaitteen kuvat muiden älypuhelimien käyttäjien kanssa

  Voit jakaa valvontalaitteen kuvan puolisosi, perheesi, ystäviesi tai vaikkapa lapsenvahtisi kanssa. In.Sight+-sovelluksen avulla voit jakaa jokaisen valvontalaitteen kahden muun käyttäjän kanssa, jolloin hekin voivat katsella videokuvaa ja kuunnella ääntä älypuhelimellaan. Voit myös päivittää sovelluksen jakamaan valvontalaitteen jopa 10 käyttäjän kanssa.

 • Puhelin hälyttää, kun laite havaitsee ääntä tai liikettä

  On mahdotonta ennustaa, milloin vauvallesi saattaa tapahtua jotain. Langaton In.Sight HD -itkuhälytin pitää vahtia säädettävän ääni- ja liiketunnistimen avulla ja hälyttää havaitessaan ääntä tai liikettä. Saat automaattisen push-ilmoituksen älypuhelimeen, kun valvontalaite havaitsee liikettä tai ääntä.

 • Reaaliaikainen lämpötilan ja kosteuden valvonta tunnistimen avulla

  Langattoman In.Sight HD -itkuhälyttimen lämpötila- ja kosteusmittari näyttää lapsen huoneen lämpötila- ja kosteustason älypuhelimessasi. Kosteusmittari mittaa kosteustasoa ja tunnistaa esimerkiksi kuivan ilman, joka voi ärsyttää vauvan kurkkua. Sovellus hälyttää, kun lämpötila on liian korkea tai matala tai kun ilma on liian kuivaa tai kosteaa. Lämpötila- ja kosteusrajoja voi säätää.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Katso suoraa videota Wi-Fi-kotiverkossasi langattomalla In.Sight -kodin valvontalaitteella ilmaiseksi ja rajoittamatta. Lisäksi voit katsoa suoraa videota etäyhteydellä (joko ulkoisen Wi-Fi-verkon tai 3G-verkon kautta) ilmaiseksi: istuntojen määrä on rajoittamaton, 5 minuuttia istuntoa kohden.
 • Ostamalla sovelluksen saat käyttöösi pitemmät etäistunnot ja muita huippuluokan ominaisuuksia. Käyttöehdot vaihtelevat.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita