Ääni ja kuva
Kotiteatterin äänentoisto
Soundbar
5.1.2-kanavainen langaton subwoofer Soundbar-kaiutin
UUTUUS

Fidelio Soundbar-kaiutin

5.1.2-kanavainen langaton subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-tekniikka, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC B8/12 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Astu uuteen ulottuvuuteen

  Fidelio

  Soundbar-kaiutin

  B8/12 Etsi samanlaisia tuotteita

  Philips Fidelio B8 mullistaa kotiteatteriäänen. Dolby Atmos®- ja Ambisound-tekniikka tekevät äänielämyksestä entistä vaikuttavamman lisäämällä ääneen korkeusvaikutelman ja luomalla 3D-äänimaiseman, joka tekee katselukokemuksesta entistä realistisemman. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Astu uuteen ulottuvuuteen

Koe Dolby Atmos® -3D-elokuvaääni

 • 5.1.2-kanavaisella tilaäänellä uskomattoman todentuntuinen 3D-elokuvaääni

  5.1.2-kanavaisella tilaäänellä uskomattoman todentuntuinen 3D-elokuvaääni

  Virtaviivainen Philips Fidelio B8 on 5.1.2-kanavainen soundbar-kaiutin, jonka 18 kaiutinta (10 erittäin herkkää racetrack-elementtiä ja 8 pehmeää diskanttikalottia) takaavat upean äänen. Perinteisen 5.1:n lisäksi laitteessa on 2 patentoitua ylöspäin suunnattua kaiutinta (jokainen koostuu 3 racetrack-elementistä ja 2 diskanttikalotista), jotka suuntaavat äänen kattoa kohti ja antavat korkeusvaikutelmaa äänelle. Dolby Atmos®- ja Philipsin Ambisound-tekniikoiden ansiosta B8 tarjoaa mukaansatempaavan 3D-kokemuksen.

 • Dolby Atmos® tarjoaa uudenlaisen korkeusvaikutelman

  Dolby Atmos® tarjoaa uudenlaisen korkeusvaikutelman

  Dolby Atmos® lisää korkeusvaikutelman. Uudenlainen korkeusvaikutelma tempaa sinut mukaan toimintaan ja luo täydellisen 3D-ääniympäristön ilmentämällä todentuntuisesti pään yläpuolella liikkuvat kohteet. Tämä edistyksellinen tilaäänitekniikka takaa hämmästyttävän äänenlaadun tuomalla esiin kaiken dialogista hiljaisiin kohtauksiin uskomattoman selvästi ja yksityiskohtaisesti. Tuloksena on ääni, joka luo sykähdyttävän viihde-elämyksen ja herättää aistit ja tunteet.

 • Ambisound-tekniikalla laaja tilaääni

  Ambisound-tekniikalla laaja tilaääni

  Virtaviivainen Soundbar-kaiutin ja Philipsin Ambisound-tekniikka tuottavat upean monikanavaisen tilaäänen. Tekniikka takaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta. Et tarvitse useita kaiuttimia ja säästyt kaapelien sotkulta! Ambisound hyödyntää useita kaiutinelementtejä ja tuottaa todentuntuisen 5.1-kanavaisen tilaäänen. Perinteisissä järjestelmissä kaiuttimet on sijoitettu ympäri huonetta, mutta Ambisound tuottaa mukaansatempaavan ja laajan 5.1-kanavaisen äänen virtaviivaisesta soundbar-kaiuttimesta psykoakustiikan, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman avulla.

 • Erillinen keskikaiutin takaa selkeän äänen

  Erillinen keskikaiutin takaa selkeän äänen

  Useimmissa markkinoilla olevissa soundbareissa ei ole erillistä keskikaiutinta, joten ääni ei ole selkeä. Philips Fidelio B8:ssa on kaksi erillistä keskikaiutinta. Molemmissa on omat vahvistimet, jolloin niiden äänisignaalin prosessointitapa on erilainen. Äänen huolellisen prosessoinnin avulla saadaan aikaan laajempi äänikenttä verrattuna samaa ääntä tuottaviin kaiuttimiin. Tämä helpottaa esimerkiksi TV-ohjelmien ja elokuvien sekä uutisten seuraamista.

 • Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Ensiluokkaisen pehmeä diskanttikalotti tarjoaa pehmeän ja vääristymättömän korkeataajuisen äänen. Se mahdollistaa selkeiden korkeiden äänten jakamisen laajemmalle. Philips Fidelio B8:n 45 asteen kulmaan asennetut diskanttikaiuttimet toistavat korkeita ääniä sivusuunnassa ja laajentavat siten äänialaa myös korkeille taajuuksille. Eteen asennettujen kaiutinelementtien, suunnattujen diskanttikaiuttimien ja patentoidun signaalin- ja akustiikkaprosessointitekniikan avulla muodostettua laaja-alaista ääntä kutsutaan nimellä Ambisound.

 • Virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin televisioihin

  Virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin televisioihin

  Soundbar-kaiuttimen tarkkaan harkittu muotoilu ja innovatiivinen tekniikka yllättävät ja lumoavat kuuntelijat. Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu yhdistyy ensiluokkaiseen viimeistelyyn. Laite on 52 mm:n paksuinen, joten se näyttää ohuelta ja virtaviivaiselta television alla. Laadukkaasta materiaalista valmistetussa laitteessa on yksiosainen, mukautettava kansi ja edessä metallisäleikkö, jotka luovat yhtenäisyyttä, sekä alumiininen näppäimistö. Tuotteen esteettisessä suunnittelussa ei ole jätetty yhtään yksityiskohtaa huomioimatta.

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Tehokas 220 watin langaton subwoofer takaa syvän ja jymisevän basson

  Philips Fidelio B8:ssa on tehokas 220 watin langaton subwoofer, jonka 8 tuuman alaspäin suunnattu kaiutinelementti tuottaa voimakkaan basson. Kupolinmuotoinen alusta ehkäisee äänen vaimenemista, kun subwoofer on maton päällä. Lisäksi se syventää ja korostaa bassoääniä entisestään, sillä se heijastaa äänet tasaisesti kaikkiin suuntiin. Voit nyt nauttia jokaisesta tahdista alaspäin suunnatulla langattomalla subwooferilla, joka tarjoaa syvän bassoäänen tasaisesti koko huoneeseen jokaisesta sijainnista.

 • Dolby TrueHD ja DTS tuottavat hifi-tila-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Dolby TrueHD ja DTS Digital Surround takaavat erinomaisen äänen monenlaisista äänilähteistä. Äänentoisto on käytännössä studioäänityksen tasoinen, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa tehden kotiteatterin kaiuttimen tilaäänestä todella mukaansatempaavan.

 • Kaksi HDMI-liitäntää takaavat parhaan Atmos®-kokemuksen

  HDM-liitännät ovat tärkeitä parhaan Atmos®-kokemuksen ja -kuvan saavuttamisessa. Philips Fidelio B8:ssa on kaksi HDMI-tuloa, joten voit liittää videolähteen, kuten Blu-ray-soittimen tai pelikonsolin, suoraan soundbariin. Tämän jälkeen voit yksinkertaisesti ja helposti liittää soundbarin televisioon yhden HDMI ARC -lähdön avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita