Yhdistämättömät

  3D-näyttö

  Koe mykistävät 3D-kuvat

  Autostereoskooppisessa 3D-näytössä esitetty sisältö vangitsee kaikkien katseet. Ällistyttävä kuvanlaatu ja erinomainen syvyys salpaavat yleisösi hengen, eikä erikoislaseja tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3D-näyttö

132 cm (52"), Autostereoskooppinen 3D, Full HD BDL5231VS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe mykistävät 3D-kuvat

132 cm:n (52") 3D-LCD-näytön kautta

 • Autostereoskooppinen 3D

  Autostereoskooppinen 3D

  Nauti ällistyttävästä 3D-kokemuksesta ilman erikoislaseja autostereoskooppisen 3D-tehosteen ansiosta. Lenticular-tekniikan avulla kuva on erinomaisen kirkas ja syvä, jolloin 3D-kokemuksesta tulee entistä todentuntuisempi ja nautittavampi.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • Reunan kapea muotoilu on tyylikäs

  Kapea reuna lisää julkisen näytön tyylikkyyttä ja parantaa sen sulautumista ympäristöönsä. Tämä muotoilu on ihanteellinen videoseiniin.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto

  Staattiset kuvat voivat jättää LCD-näyttöön haamukuvan. Vaikka LCD-näyttöjen haamukuvat eivät ole pysyviä, ne on hyvä estää varsinkin tiloissa, joissa näyttö on käytössä ympäri vuorokauden.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattilais-PC:t ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön syvyyttä ja kaapelien määrää. Tämän julkisen näytön takapaneelissa on kätevä Smart insert -lokero, johon useimmat pienikokoiset PC:t mahtuvat. Lisäksi siinä on tilaa tehokkaaseen kaapelien säilytykseen.

 • Erikoiskirkas, kirkkaammat kuvat

  Nauti kirkkaammista kuvista valoisissa ympäristöissä 700 nitin paneelin ansiosta. Yleisö voi nauttia paremmasta kuvanlaadusta paikoissa, joihin aurinko ei paista suoraan, mutta joissa on kuitenkin tavallista kirkkaampaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita