Blu-ray-soitin

  Blu-ray-soitin

  Koe teräväpiirron uudet ulottuvuudet

  BDP7200 tekee teräväpiirtokuvasta äärimmäisen herkullisen. Nauti yksityiskohdista, sulavasta liikkeestä ja eloisista Deep Colour -väreistä. Katsele DVD-suosikkejasi 1080p HDMI -kuvanparannuksen avulla.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe teräväpiirron uudet ulottuvuudet

Blu-ray-soittimella

 • Täysi 1080p-teräväpiirtokuva Blu-ray-soittimella

  Täysi 1080p-teräväpiirtokuva Blu-ray-soittimella

  Blu-ray-levyille voi tallentaa laadukasta tietoa sekä teräväpiirtokuvaa, jonka tarkkuus on 1920 x 1080. Näkymät ja yksityiskohdat todella heräävät eloon, liikkeet näyttävät sulavilta ja kuva on erinomaisen selkeä. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön - ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen. Blu-ray-levyjen suuri tallennuskapasiteetti mahdollistaa myös erilaisten vuorovaikutteisten toimintojen käyttämisen. Saumaton toistonaikainen navigointi ja muut kätevät toiminnot, kuten ponnahdusvalikot, nostavat kotiteatterin aivan uudelle tasolle.

 • Bonusnäkymä, jossa videon ja äänentoiston PIP-toiminto

  Bonusnäkymä, jossa videon ja äänentoiston PIP-toiminto

  Bonusnäkymässä voit nauttia PIP-toiminnon äänivaihtoehdoista. Toinen pienempi ikkuna, jossa voi katsella eri videota, näkyy pääkuva yläpuolella. Voit siis valita, kuunteletko pienemmän vai suuremman kuvan ääntä. Näin voit hyödyntää monia erikoistoimintoja, joita Blu-ray-elokuviin usein lisätään. Voit esimerkiksi katsella ja kuunnella ohjaajan kommentteja pienemmästä ikkunasta samalla kun hän viittaa tiettyihin suuremmassa kuvassa näkyviin kohtauksiin tai näyttelijöihin.

 • Full HD 1080p takaa veitsenterävät kuvat

  Full HD 1080p takaa veitsenterävät kuvat

  Blu-ray-levyille voi tallentaa laadukasta tietoa sekä teräväpiirtokuvaa, jonka tarkkuus on 1920 x 1080. Saat parhaan mahdollisen TV-kuvan laadun - siispä valmistaudu kuvaan, joka on ilo silmille.

 • Deep Color elävöittää kuvat jopa yli miljardin värin avulla

  Deep Color elävöittää kuvat jopa yli miljardin värin avulla

  Todellisuudessa värejä on rajaton määrä - mitä tahansa värisävyä voidaan esittää monilla eri kirkkauksilla, niin vaaleampana kuin tummempana. Mitä sitten näet TV-ruudullasi, onkin toinen juttu, koska kuvat eivät aina vastaa todellisuutta. Deep Color luo miljoonat ympäröivän maailman luonnolliset värit uudelleen TV-ruudulle - ja kohottavat katselukokemuksen aivan uusiin ulottuvuuksiin.

 • Elokuvatason kuvaa 1080p / 24 kuvaa sekunnissa

  Elokuvatason kuvaa 1080p / 24 kuvaa sekunnissa

  Luo kotiisi oikean elokuvateatterin tunnelma katselemalla elokuvia 24 kuvaa sekunnissa. Elokuvat tallennetaan alunperin tällä nopeudella, minkä vuoksi niiden tunnelma ja kuvan rakenne on ainutlaatuinen. Philips Blu-ray-soittimet toistavat Blu-ray-levyt 24 kuvan nopeudella ja luovat upean ja hämmästyttävän elokuvateatterimaisen teräväpiirtokuvan.-

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Virheetön ja särötön MPEG-videotoisto ja 3D-kohinanvaimennus

  Virheetön ja särötön MPEG-videotoisto ja 3D-kohinanvaimennus

  Sekä still- että videokuvaa ottavat kamerat tallentavat häiriöitä useista lähteistä. Vaikka niitä ei voi nähdä, ne heikentävät kuvan laatua. MPEG- ja 3D-kohinanvaimennustoiminnot poistavat kuvasta häiriöt, joten saat aina kristallinkirkkaita kuvia.

 • DVD-videokuvan parannus: 1080p HDMI-liitännästä takaa lähes HD-laadun

  DVD-videokuvan parannus: 1080p HDMI-liitännästä takaa lähes HD-laadun

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia DVD-elokuvia teräväpiirtotarkkuudella - mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun juovarakenteen, mikä parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa 7.1-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa 7.1-surround-äänen

  Dolby TrueHD tuottaa 7.1-kanavaisen DTS-HD-äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhan tasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD-ääni ja täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • Nauti CD- ja DVD-levyjen elokuvista ja musiikista

  Nauti CD- ja DVD-levyjen elokuvista ja musiikista
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita