Ääni ja kuva

  LCD-multimedianäyttö

  Vuorovaikutusta yleisön kanssa

  Esittele tärkeitä tiedotteita tai mainoksia uskomattoman selkeinä BDT3215EM/04-näytössä. Interaktiivinen kosketusnäyttö tuo asiakkaat lähemmäksi kuin koskaan aiemmin. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

LCD-multimedianäyttö

81 cm (32"), multimedia, HD Ready BDT3215EM/04 Find similar products

Vuorovaikutusta yleisön kanssa

81 cm (32") -LCD-kosketusnäytöllä

 • Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Koska kauppa käy vuorokauden jokaisena hetkenä, informaatiotaulumme on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Näytöissä on käytetty korkealuokkaisia komponentteja laadun takaamiseksi, joten voit luottaa niiden toimintaan kellon ympäri.

 • Optinen kosketuksen kuvantaminen

  Näytön jokaiseen neljään kulmaan asennetun kameran ansiosta optinen kosketuksen kuvantaminen toimii taatusti tarkasti ja nopeasti ilman painamista. Kosketusnäytön vasteaika on nopea ja tarkkuus juuri niin täsmällinen kuin haluat, käytitpä laitetta sitten käsineet kädessä tai ilman tai jopa 4 mm:n ohjainkynällä.

 • Neljä kosketuskohtaa

  Neljä kosketuskohtaa tekevät katselukokemuksesta interaktiivisemman. Ratkaisu on ihanteellinen ja äärimmäisen kustannustehokas erityisesti silloin, kun useiden käyttäjien on pystyttävä käyttämään laitetta samaan aikaan.

 • Riippumaton ohjelmistoista

  Kosketusnäyttömme ovat riippumattomia ohjelmistoista ja toimivat yhdessä useimpien markkinoilla olevien kosketusnäyttöohjelmistojen kanssa. Näihin kuuluvat muun muassa Windows XP/7 ja Mac OS. Yhdistä näyttö USB:n kautta pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Kalibrointia ei tarvita.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattilais-PC:t ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön kokonaissyvyyttä ja kaapelien määrää. Tästä syystä olemme suunnitelleet tämän taulujärjestelmän takakanteen Smart Insert -lokeron, johon voi sijoittaa pienikokoisen ammattilais-PC:n. Lisäksi kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta pidät kaapelit siististi järjestyksessä ja luot ammattimaisen vaikutelman.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto

  Staattiset kuvat voivat jättää LCD-näyttöön haamukuvan. Vaikka LCD-näyttöjen haamukuvat eivät ole pysyviä, ne on hyvä estää varsinkin tiloissa, joissa näyttö on käytössä ympäri vuorokauden.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Etähallinta ja -ohjaus RS232-liitännän avulla

  Etähallinnalla käyttäjä voi etähallita ja -säätää näyttöjä RS232-protokollan avulla. CEC (Consumer Electronics Control) -komentojen avulla pystyt hallitsemaan kaikkia verkossa olevia näyttöjäsi milloin tahansa.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in