Yhdistämättömät

  LCD-multimedianäyttö

  Vuorovaikutusta yleisön kanssa

  Esittele tärkeitä tiedotteita tai mainoksia uskomattoman selkeinä BDL4251VM/04-näytössä. Interaktiivinen kosketusnäyttö tuo asiakkaat lähemmäksi kuin koskaan aiemmin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-multimedianäyttö

107cm (42"), multimedia, Full HD BDT4251VM/04 Etsi samanlaisia tuotteita

Vuorovaikutusta yleisön kanssa

107 cm (42") LCD-kosketusnäytöllä

 • Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Informaatiotauluja käytetään vaativissa olosuhteissa. Siksi ne on suunniteltu ja testattu silmällä pitäen kovaa, ympärivuorokautista käyttöä.

 • Neljä kosketuskohtaa

  Neljä kosketuskohtaa tekevät katselukokemuksesta interaktiivisemman. Ratkaisu on ihanteellinen ja äärimmäisen kustannustehokas erityisesti silloin, kun useiden käyttäjien on pystyttävä käyttämään laitetta samaan aikaan.

 • Optinen kosketuksen kuvantaminen

  Näytön jokaiseen neljään kulmaan asennetun kameran ansiosta optinen kosketuksen kuvantaminen toimii taatusti tarkasti ja nopeasti ilman painamista. Kosketusnäytön vasteaika on nopea ja tarkkuus juuri niin täsmällinen kuin haluat, käytitpä laitetta sitten käsineet kädessä tai ilman tai jopa 4 mm:n ohjainkynällä.

 • Riippumaton ohjelmistoista

  Kosketusnäyttömme ovat riippumattomia ohjelmistoista ja toimivat yhdessä useimpien markkinoilla olevien kosketusnäyttöohjelmistojen kanssa. Näihin kuuluvat muun muassa Windows XP/7 ja Mac OS. Yhdistä näyttö USB:n kautta pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Kalibrointia ei tarvita.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • Erikoiskirkas, kirkkaammat kuvat

  Nauti kirkkaammista kuvista valoisissa ympäristöissä 700 nitin paneelin ansiosta. Yleisö voi nauttia paremmasta kuvanlaadusta paikoissa, joihin aurinko ei paista suoraan, mutta joissa on kuitenkin tavallista kirkkaampaa.

 • Kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön olosuhteiden mukaan

  Näytön asetukset säätyvät ympäristön valaistuksen mukaan ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto

  Staattiset kuvat voivat jättää LCD-näyttöön haamukuvan. Vaikka LCD-näyttöjen haamukuvat eivät ole pysyviä, ne on hyvä estää varsinkin tiloissa, joissa näyttö on käytössä ympäri vuorokauden.

 • IR-kosketus

  Näytön ylälaidassa olevan näkymättömän infrapunaruudukon ansiosta tarkkuus on täsmällinen ja vasteaika nopea jopa sormella, hansikkaalla tai ohjainkynällä kosketettaessa. Ei "tyhjiä kohtia".

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita