Ääni ja kuva

  LCD-kosketuspylväs ulkokäyttöön

  Vuorovaikutusta yleisön kanssa

  Esittele tärkeitä tiedotteita tai mainoksia uskomattoman selkeinä. Interaktiivisen kosketusnäyttö tuo asiakkaat lähemmäksi kuin koskaan aiemmin. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

LCD-kosketuspylväs ulkokäyttöön

117 cm (46"), multimedia, Full HD BDT4651TO/02 Find similar products

Vuorovaikutusta yleisön kanssa

ulkokäyttöön soveltuvalla usean käyttäjän kosketuspylväällä

 • Kaksi kosketuskohtaa

  Nauti usean käyttäjän kosketusnäytön vuorovaikutteisista ominaisuuksista. Laitteen näyttö on entistä kestävämpi ja se tukee useita peräkkäisiä ja samanaikaisia kosketuksia kehittyneen ohjelmistotuen ansiosta.

 • Kapasitiivinen kosketusnäyttö

  Tämän kapasitiivisen kosketusnäytön pinta on 5 mm:n karkaistua lasia. Se on ihanteellinen julkisiin tiloihin ja helppo puhdistaa.

 • Säänkestävä

  Ulkokäyttöön suunniteltu kosketuspylväs on loistava keino houkutella asiakkaat liikkeesi sisätiloihin tai ohjata heitä oikeaan suuntaan. Helppo asentaa kaikkiin käyttöympäristöihin. Säänkestävä kotelo suojaa laitteita ja pylvään oma jäähdytys-, tuuletus- ja lämmitysjärjestelmä varmistaa toimivuuden kaikissa sääolosuhteissa.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Riippumaton ohjelmistoista

  Kosketusnäyttömme ovat riippumattomia ohjelmistoista ja toimivat yhdessä useimpien markkinoilla olevien kosketusnäyttöohjelmistojen kanssa. Näihin kuuluvat muun muassa Windows XP/7, Mac OS ja Omnitapps – BMT1909/00. Kytke näyttö USB-yhteydellä pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in