Langaton stereokaiutin

  Langaton stereokaiutin

  Voimakas, dynaaminen ääni

  20 watin bassorefleksikaiuttimissa on tehoa ja tyyliä. Toista musiikkia langattomasti Bluetooth®-yhteydellä ja lataa älylaitteita nopeasti sisäänrakennetulla USB-portilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton stereokaiutin

Bluetooth®, Kellonäyttö, USB-lataus, 20 W BT4100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Voimakas, dynaaminen ääni

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • USB-portti minkä tahansa mobiililaitteen lataukseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten jos älypuhelimestasi loppuu akku joko kotona tai liikkeellä ollessasi, voit siirtää kannettavan kaiuttimen akunvarausta mobiililaitteeseesi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita