LCD-näyttö ja Clinical D-image

  LCD-näyttö ja Clinical D-image

  Näyttö kliiniseen ympäristöön

  Tämä Philips-näyttö on ihanteellinen lääketieteellisiin laitteisiin. D-image tarjoaa korkealaatuiset DICOM-harmaasävykuvat. Lääketieteellisen tason virtalähde varmistaa käyttöturvallisuuden. Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja Clinical D-image

Näyttö kliiniseen ympäristöön, 27" (68, 6 cm), 2 560 x 1 440 (3, 6 megapikseliä) C272P4QPKEW/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Näyttö kliiniseen ympäristöön

- kirkkaat kuvat

 • Clinical D-image on asetettu DICOM part 14 -harmaasävykuvia varten

  Clinical D-image on asetettu DICOM part 14 -harmaasävykuvia varten

  Näytön näyttämien lääketieteellisten kuvien on oltava aina yhtä hyvälaatuisia, jotta niitä voidaan tulkita luotettavasti. Tavanomaiset näytöt toistavat parhaimmillaankin lääketieteelliset harmaasävykuvat vaihtelevalla laadulla, minkä vuoksi ne eivät sovellu kliinisessä ympäristössä käytettäväksi. Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt, joissa on esimääritetyt kliiniset D-kuvat, kalibroidaan tehtaalla DICOM part 14 -yhteensopivan harmaasävystandardin mukaisen näytön suorituskyvyn saavuttamiseksi. Käyttämällä laadukkaita nestekidenäyttöjä ja LED-tekniikkaa Philips tarjoaa tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä edulliseen hintaan. Katso lisätietoja osoitteesta http://medical.nema.org/

 • Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua

  Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua

  Bakteerit ovat yhä suurempi maailmanlaajuinen ongelma sairaaloissa ja kliinisissä ympäristöissä, sillä ne voivat aiheuttaa hengenvaarallisia tulehduksia. Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt ovat vastaus tähän haasteeseen näytön kotelon sisältämän, JIS Z2801 -testin läpäisseen antibakteerisen lisäaineen ansiosta. Kotelon suojakerros takaa hoitohenkilöiden ja potilaiden hyvinvoinnin, sillä se ehkäisee tavallisimpien mikrobien, kuten stafylokokkien, kolibakteerien ja Klebsiella pneumoniae -bakteerien, kasvua.

 • PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä

  PowerSensor on sisäänrakennettu "ihmistunnistin", joka lähettää ja vastaanottaa turvallisia infrapunasignaaleja. Signaalien avulla tarkistetaan, onko käyttäjä paikalla. PowerSensor vähentää automaattisesti näytön kirkkautta, kun käyttäjä poistuu paikalta, mikä säästää jopa 80 prosenttia energiakustannuksissa ja pidentää näytön käyttöikää.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän työpäivän aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa maksimaalisen lukumukavuuden

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa maksimaalisen lukumukavuuden

  Philipsin kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää vielä entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen silmien rasittumisen ja väsymyksen vähentämiseksi.

 • SmartImage Clinic yleisimpiin näyttöihin

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytöllä näkyvää sisältöä. Näytössä näkyvän sovelluksen/kuvan mukaan SmartImage tehostaa näytön suorituskykyä dynaamisesti säätämällä kuvan kirkkautta, kontrastia, värejä ja tarkkuutta reaaliajassa.

 • Turvallinen, lääketieteellisen tason virtalähde kuluttaa vähän virtaa

  Turvallisuus, hyvä suorituskyky ja luotettavuus ovat olennaisia vaatimuksia kliinisessä ympäristössä. Sen vuoksi Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt on varustettu erityisellä lääketieteellisen tason virtalähteellä. Virtalähde on turvallisuutta ja suorituskykyä koskevan EN/IEC 60601-1 -standardin sekä lääketieteellisen tason sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan EN/IEC 60601-1-2 -standardin mukainen. Monissa maissa sairaalalaitteiden on täytettävä näiden standardien vaatimukset.

 • PLS Quad HD -tekniikka takaa 8-bittiset värit ja 109 ppi -resoluution

  Tämä ammattitason Philips-näyttö hyödyntää uusinta PLS Quad HD -tekniikkaa, joka takaa huipputarkat 2560x1440-kokoiset laajakulmakuvat. Näytön 8-bittinen värisyvyys ja 109 ppi -resoluutio mahdollistavat korkealaatuiset sRGB-kuvat verrattuna 6-bittiseen värisyvyyteen ja 82 ppi -resoluutioon. Perinteisiä laajakuvanäyttöjä suuremman näytön kirkkauden ja alhaisemman energiankulutuksen ansiosta säästät energiaa suorituskyvystä tinkimättä. Ihanteellinen ammattisovelluksiin, kuten CAD-suunnitteluun, hahmontamiseen ja graafiseen suunnitteluun.

 • MultiView-tekniikan ansiosta voit katsella usean laitteen näkymiä samanaikaisesti

  MultiView for Clinical -tekniikan ansiosta voit katsella usean laitteen näkymiä samanaikaisesti. Lisäksi Philips MultiView -näytön huipputarkka resoluutio ja helppo käytettävyys tehostavat tuottavuutta. MultiView for Clinical -tekniikka mahdollistaa työskentelyn usealla eri laitteella samanaikaisesti. Sillä voit katsella montaa tietokonetta tai muuta laitetta rinnakkain samassa näytössä ja vertailla helposti eri laitteiden tietoja ja kuvia, mistä on hyötyä erityisesti kliinisessä ympäristössä.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut, ylös tai alas suunnatut jne mallista ja muotoilusta riippuen.

 • Web-kamera ja mikrofoni yhteydenpitoon ja yhteistyöhön

  Sisäisen web-kameran ja mikrofonin avulla voit nähdä työkaverisi ja asiakkaasi ja kommunikoida heidän kanssaan. Tämän yksinkertaisen ratkaisun avulla yhteistyö ja jakaminen on mutkattomampaa, ja säästät sekä aikaa että matkakuluja.

 • DisplayPort tuottaa ääni- ja videoyhteyden samalla pitkällä kaapelilla

  DisplayPort on suora yhteys tietokoneen ja näytön välillä ilman muuntamista. Sen kapasiteetti on suurempi kuin DVI-standardin, joten se tukee täysin jopa 15-metristä kaapelia ja tiedonsiirtonopeutta 10,8 Gbps. Tämä teho ja nollaviive takaavat nopeimman kuvankäsittely- ja virkistysnopeuden - DisplayPort on paras vaihtoehto sekä yleiskäyttöön toimistossa tai kotona että vaativaan peli- ja -elokuvakäyttöön, videoiden muokkaamiseen ja moneen muuhun. Lisäksi sen sovittimet takaavat yhteensopivuuden.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Huomautus: laitteen käyttäminen ensidiagnostiikassa on täysin sairaalan tai kliinisen toimijan vastuulla.
 • DICOM on NEMAn rekisteröity tavaramerkki, jota se käyttää lääketieteellisiin tietoihin liittyvän digitaalisen viestinnän standardeja koskevissa julkaisuissaan.
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita