Saeco AquaClean Kalkki- ja vesisuodatin

Espressokeittimille, 5 000 kupillista ilman kalkinpoistoa*, Parantaa kahvin makua CA6903/00 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Nyt jopa 5 000 kahvikupillista ilman kalkinpoistoa*

  Saeco AquaClean

  Kalkki- ja vesisuodatin

  CA6903/00 Etsi samanlaisia tuotteita

  Saecon patentoidun AquaClean-vedensuodattimen ansiosta voit valmistaa espressokeittimelläsi jopa 5 000 kupillista kahvia ilman kalkinpoistoa*. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 25,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nyt jopa 5 000 kahvikupillista ilman kalkinpoistoa*

Yhdellä suodattimella voit valmistaa jopa 625 kupillista kahvia*!

 • Optimaalisesti puhdistettu vesi patentoidun virtausjärjestelmän ansiosta

  Patentoidun virtausjärjestelmän ansiosta vesi virtaa vedensuodattimen läpi pidemmän aikaa ennen kuin se saapuu täysin automaattiseen kahvinkeittimeen. Näin vesi on entistäkin puhtaampaa ja kahvi maistuu paremmalta.

 • Mikrohuokoinen suodatin poistaa epäpuhtaudet

  Pienten hiukkasten poistamisella on merkittävä vaikutus kahvin laatuun. Mikrohuokoinen suodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, joten jokainen keittämäsi kupillinen on taatusti tuore, puhdas ja herkullinen.

 • Ionivaihtotekniikan ansiosta kalkki poistuu luonnollisesti

  Ionivaihtotekniikka poistaa kalkin vedestä ennen kuin se pääsee kahvinkeittimeen, jolloin kalkkisaostumia ei synny. Kun suodatin vaihdetaan laitteen ilmoitusten mukaan, keitin pysyy puhtaana kalkista jopa 625 kahvikupillisen ajan yhtä suodatinta kohti*.

 • Mikrohuokoisen suodattimen ansiosta keittimesi ei tukkeudu

  Nyt mikään ei viivytä täydellistä kahvihetkeäsi. Mikrohuokoinen suodatin estää epäpuhtauksien pääsemisen täysautomaattiseen kahvinkeittimeesi, mikä varmistaa, että vesikierto pysyy puhtaana eikä keitin tukkeudu.

 • AquaClean-suodatin poistaa kalkinpoistoilmoituksen käytöstä

  AquaClean-vedensuodatin varmistaa, että täysautomaattiseen kahvinkeittimeesi virtaa vain puhdasta, suodatettua vettä, joten kalkinpoistoilmoitus poistetaan automaattisesti käytöstä. Voit nauttia parhaasta kahvinlaadusta tauotta ja vaivattomasti – keitin ottaa kalkinpoistoilmoituksen uudelleen käyttöön vasta, kun suodatin on vaihdettu 8 kertaa. AquaClean-suodattimilla varustetut keittimet on merkitty vesisäiliön kyljessä olevalla tarralla.

 • Suodattimen käyttöönotto käy helposti click&go-järjestelmällä

  Tämän kestävän suodattimen asennus ei voisi olla nopeampaa. Liität vain AquaClean-suodattimen täysautomaattisen Saeco-espressokeittimesi vesisäiliöön, aktivoit sen käyttöliittymässä ja voit heti nauttia ensimmäisen 5 000:sta puhtaasta kahvikupillisestasi. Kalkinpoisto otetaan uudelleen käyttöön vasta, kun suodatin on vaihdettu 8 kertaa. AquaClean-vedensuodattimien kanssa yhteensopivat automaattiset espressokeittimet on merkitty vesisäiliön kyljessä olevalla tarralla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan.
 • Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita