Auton ääni-/videojärjestelmä

  Auton ääni-/videojärjestelmä

  Nauti elävästä musiikista ja videoista autossasi

  Philipsin äänitekniikka mahdollistaa videoiden ja musiikin ensiluokkaisen äänentoiston eri lähteistä Bluetooth®-suoratoiston välityksellä. Sisältää myös kiinteän navigointijärjestelmän, joka ohjaa sinut vaivattomasti perille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Auton ääni-/videojärjestelmä

17, 8 cm:n (7") WVGA-kosketusnäyttö, Bluetooth CED780/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti elävästä musiikista ja videoista autossasi

Hulluna ääneen

 • FullSound herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Philipsin innovatiivisen Music Zone -tekniikan ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia musiikista todentuntuisemmin ja juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Käyttäjät voivat vaivattomasti vaihtaa musiikinkuuntelualuetta kuljettajasta matkustajiin ja takaisin äänen optimaaliseksi kohdentamiseksi autossa. Erillinen kuuntelualueen hallintapainike sisältää kolme ennalta määritettyä asetusta – vasen, oikea ja etuosa (ja kaikki) – joten voit vaivattomasti ja dynaamisesti optimoida kuuntelukokemuksen sen perusteella, oletko autossa yksin vai matkustajien seurassa.

 • USB Direct- ja SDHC-korttipaikat MP3-/WMA-tiedostojen toistoa varten

  USB Direct- ja SDHC-korttipaikat MP3-/WMA-tiedostojen toistoa varten

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista kiinteiden USB Direct- ja SDHC-korttipaikkojen kautta.

 • Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Bluetooth-handsfreen ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi turvallisesti ajaessa ja olet aina tärkeiden puhelujen tavoitettavissa. Kiinteän Bluetooth®-vastaanottimen kautta voit myös vaivattomasti toistaa musiikkia puhelimestasi auton viihdejärjestelmään.

 • Kiinteä navigointijärjestelmä ohjaa nopeinta reittiä perille

  Kiinteä navigointijärjestelmä ohjaa nopeinta reittiä perille

  Löydä perille tämän intuitiivisen kiinteän navigointijärjestelmän opastuksella. Teräväpiirtoiset 3D-kartat kaupunkimallinnuksineen ja maamerkkeineen piirtävät reitistäsi kristallinkirkkaan kuvan. Erittäin luotettava iGo primo -ominaisuus opastaa sinut perille vilkkaimpien kaupunkien ja hiljaisimpien lähiöiden halki ja toimii jopa vuoristoalueilla ja merenrannalla. Järjestelmässä on myös käyttäjäystävällinen valikkorakenne, joka tekee reitin suunnittelusta todella yksinkertaista ja antaa erittäin helposti seurattavia ohjeita.

 • Optimoi kuuntelukokemuksesi 11-kaistaisella parametrisella taajuuskorjaimella

  Optimoi kuuntelukokemuksesi 11-kaistaisella parametrisella taajuuskorjaimella

  Parametrinen taajuuskorjain kattaa 11 eri taajuutta (63 Hz, 100 Hz, 160 Hz, 250 Hz, 400 Hz, 630 Hz, 1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz ja 16 kHz), joiden avulla voit säätää bassoääniä, keskialueen ääniä ja diskanttia autosi akustiikan mukaan. Lisäksi voit tallentaa taajuuskorjaimen suosikkiasetuksesi ja ottaa ne käyttöön halutessasi. Philipsin ansiosta voit koska vain nauttia autossasi upeasta äänestä sellaisena kuin itse haluat.

 • Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli

  Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli

  Philipsin auton viihdejärjestelmä lisää mielenrauhaasi. Voit irrottaa etupaneelin napin painalluksella ja kätkeä sen tai ottaa sen mukaasi. Jäljelle jäävä pääyksikkö muistuttaa tavallista auton viihdeyksikköä, joten se houkuttelee murtovarkaita vähemmän. Voit paremmin luottaa siihen, että autosi on turvassa, mihin tahansa sen pysäköitkin.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa ja diskanttia, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa basso- ja diskanttitoistoon sekä äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Nauti DVD-, DVD+/-R- , DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Nauti DVD-, DVD+/-R- , DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Philips-soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien CD- ja DVD-levyjen kanssa. DVD+/-R asemassa, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+/-RW tunnistaa molemmat yleiset tallennuslevymuodot. Super VideoCD (SVCD) -levyn terävyys on paljon parempi kuin VCD-levyn paremman tarkkuuden vuoksi. MPEG4 tuottaa DVD-laatuista videokuvaa (MPEG-2) alhaisemmalla siirtonopeudella ja pienemmällä tiedostokoolla. DivX-koodekki tarkoittaa edistynyttä MPEG4-pohjaista videopakkaustekniikkaa, jolla voi pienentää digitaalisten videotiedostojen kokoa korkeaa kuvanlaatua heikentämättä.

 • Täydellisesti istuva 1.0 DIN -alustan muotoilu

  Täydellisesti istuva 1.0 DIN -alustan muotoilu
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita