Auton telakointiasema

  Auton telakointiasema

  Telakoi laite kojelautaan

  Ota ohjat käsiisi Philipsin auton viihdejärjestelmällä, joka toimii saumattomasti iPhonen/iPodin kanssa. Lataa laitteesi kojelaudalla, hallitse soittolistoja ilmaisen sovelluksen avulla ja vastaa handsfree-puheluihin riippumatta siitä, onko puhelin telakoitu vai ei. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

CarStudio Auton telakointiasema

iPod/iPhone-telakka CMD310/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Telakoi laite kojelautaan

Sisältää ilmaisen iPhone-sovelluksen parhaaseen kuuntelukokemukseen autossa

 • Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Philipsin innovatiivisen Music Zone -tekniikan ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia musiikista todentuntuisemmin ja juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Käyttäjät voivat vaivattomasti vaihtaa musiikinkuuntelualuetta kuljettajasta matkustajiin ja takaisin äänen optimaaliseksi kohdentamiseksi autossa. Erillinen kuuntelualueen hallintapainike sisältää kolme ennalta määritettyä asetusta – vasen, oikea ja etuosa (ja kaikki) – joten voit vaivattomasti ja dynaamisesti optimoida kuuntelukokemuksen sen perusteella, oletko autossa yksin vai matkustajien seurassa.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa ja diskanttia, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa basso- ja diskanttitoistoon sekä äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Kiinteä Bluetooth handsfree-puheluille ja musiikin kuunteluun kaiutinten kautta

  Kiinteä Bluetooth handsfree-puheluille ja musiikin kuunteluun kaiutinten kautta

  Säilytä hallinta Philipsin auton äänijärjestelmän avulla. Kiinteän Bluetoothin ansiosta voit yhdistää iPhonesi auton äänijärjestelmään, jotta voit puhua handsfree-puheluja kiinteän mikrofonin ja auton kaiutinten kautta. Voit myös kuunnella iPhonen musiikkia auton kaiutinten kautta telakoimatta laitettasi. Vakaa yhteys ja erinomainen äänenlaatu takaavat, että puhelusi kuuluvat aina selkeästi. Philipsin ansiosta voit pitää katseesi tiessä ja kätesi ratin ympärillä. Matkanteko on turvallisempaa ja miellyttävämpää.

 • Hallitse toimintoja ilmaisella Philips CarStudio -sovelluksella

  Hallitse toimintoja ilmaisella Philips CarStudio -sovelluksella

  Philipsin ilmainen CarStudio-sovellus tuo suunnattomasti ainutlaatuisia ominaisuuksia Philips-telakointiasemiin. Voit soittaa handsfree-puheluja iPhonellasi, selata musiikkikokoelmaasi ja jakaa kuuntelemasi kappaleen ystäviesi kanssa Facebookin tai Twitterin välityksellä. Kun iPhone tai iPod on vaaka-asennossa, hallintapainikkeiden koko suurentuu, jolloin niitä on helpompi käyttää. Lisäksi sovelluksessa on intuitiivinen käyttöliittymä, mikä tekee siitä täydellisen ajon aikana käytettäväksi. Sovelluksen voi ladata täysin ilmaiseksi Applen App Storesta.

 • Siisti ja tyylikäs kojelauta sisäänvedettävällä telakalla

  Siisti ja tyylikäs kojelauta sisäänvedettävällä telakalla

  Pidä kojelautasi siistinä Philipsin sisäänvedettävän telakan avulla. Kun haluat pitää auton siistinä, voit piilottaa telakan kokonaan näkyvistä yhdellä napinpainalluksella. Nerokkaan suunnittelun ja muotoilun ansiosta laite vetää telakan kokonaan sisään muodostaen siistin ja sileän pinnan. Philipsin auton viihdejärjestelmä tuo yksinkertaiseen muotoiluun uusia ulottuvuuksia.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Lataa ja käytä iPhonea/iPodia telakointiasemassa

  Tee matkanteosta mukavampaa Philipsin auton viihdejärjestelmän avulla. Liitä iPhonesi tai iPodisi osaksi autosi äänijärjestelmää asettamalla se telakointiasemaan. Hankalat liitännät ja rumat johdot ovat historiaa. Voit ladata Apple-laitteesi, toistaa sen sisältöä ja soittaa handsfree-puheluja yksinkertaisesti asettamalla laite telakointiasemaan. Voit myös käyttää laitteesi muita toimintoja, kuten navigointiohjelmia tai paikannuspalveluja. Helpota elämääsi – valitse Philips.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita