Autokaiutin koaksaalitulolla

  Liikkuva musiikkiteatteri

  Philips CSP6911 -autostereokaiuttimet tuovat musiikin matkoillekin mukaan. Näiden 16x24-senttisten kolmitiekaiutinten huipputeho on 300 W, ja niiden kevyet polypropeenikartiot ja pehmeät PEI-diskanttikalotit tuottavat kappaleet eloisasti, tarkasti ja kirkkaasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Autokaiutin koaksaalitulolla

6 x 9 tuumaa, Kolmitiekaiutin, 300 W:n huipputeho CSP6911/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Liikkuva musiikkiteatteri

eloisalla kolmitiestereoäänellä

 • Pehmeä PEI-diskanttikalotti luo lämpimiä ja vivahteikkaita sävyjä

  Pehmeä PEI-diskanttikalotti luo lämpimiä ja vivahteikkaita sävyjä

  PEI (polyeetteriimidi) sopii ihanteellisesti diskanttikalottien materiaaliaksi keveytensä, vedonkestävyytensä, vakautensa ja lämmönkestävyytensä ansiosta. Kalotin sisällä oleva pieni kalvo tuottaa korkean taajuuden ääniä. PEI-diskanttikalotti voi toistaa kaikkein korkeimmatkin sävelet vivahteikkaasti ja lämpimästi täyden diskantin säilyttäen. Kalotin muodon ansiosta ääni leviää ympäristöön niin, että korkeat sävelet ovat kuultavissa kaikkialla auton sisällä.

 • Voimakas ferriittimagneetti takaa tehokkaan äänentoiston

  Voimakas ferriittimagneetti takaa tehokkaan äänentoiston

  Ferriitti on kevyt mutta kestävä materiaali, joka aiheuttaa vakaan magneettikentän. Kaiuttimissa sitä käytetään puhekelan ja kalvon liikkeen synnyttämiseen. Kun tulosignaali saapuu kaiuttimeen, puhekela toimii sähkömagneettina, joka saa basso- ja diskanttikalvon liikkumaan sisään- tai ulospäin. Ferriittimagneetin synnyttämän tasaisen magneettikentän ansiosta kalvot liikkuvat pehmeästi ja ääni vääristyy vähemmän. Vakaata ja vahvaa ferriittimagneettia käytettäessä puhekela pystyy tuottamaan voimakkaita ääniä säilyttäen äänensävyn pehmeänä.

 • Butyylikumiripustus takaa erittäin pehmeän äänentoiston

  Butyylikumiripustus takaa erittäin pehmeän äänentoiston

  Bassokaiuttimen kalvo on ripustettu ympäröivään kaiuttimen runkoon erittäin herkästi reagoivalla butyylikumimateriaalilla. Kun äänisignaali saapuu kaiuttimen sisällä olevan kartioon, jäykkä mutta joustava kumimekanismi pitää kartion paikallaan ja ehkäisee voimakkaita pystysuuntaisia liikkeitä, joita voimakas signaali voi aiheuttaa. Mekanismin ansiosta bassokaiutin kestää kovat bassoäänet ja voi toistaa toistaa bassotaajuudet pehmeästi lähes ilman vääristymiä myös pienissä kaiuttimissa.

 • Tyylikäs kaiutinritilä suojaa kaiutinta vaurioitumiselta

  Tyylikäs kaiutinritilä suojaa kaiutinta vaurioitumiselta

  Kaiutinritilän muotoilu luo autoon ylellisen tunnelman. Irrotettavasta metallikotelosta ja muovirenkaasta koostuva kaiutinritilä sulkee diskanttikalotin ja kaiutinkalvon täysin sisäänsä. Kaiutinritilä on kova ja kestävä ja suojaa kaiuttimia kolhuilta tai uteliailta sormilta, jotka voivat molemmat vaurioittaa niiden äänentoistoa.

 • Soikea polypropeenikartio tarjoaa tehostetun syvien bassoäänien toiston

  Soikea polypropeenikartio tarjoaa tehostetun syvien bassoäänien toiston
 • Kestävyys ja tasainen suorituskyky äärimmäisissä olosuhteissa

  Kestävyys ja tasainen suorituskyky äärimmäisissä olosuhteissa.

 • Sopii 16 x 24 cm:n kaiutinaukkoihin

  Sopii 16 x 24 cm:n kaiutinaukkoihin

 • Helppo johtojen liitäntä erillisiin kaiuttimiin

  Helppo johtojen liitäntä erillisiin kaiuttimiin.

 • Vankat polypropeenikartiot kaikkiin olosuhteisiin

  Polypropeeni on erinomainen kaiutinkartiomateriaali säänkestävyytensä ansiosta. Yleensä kostealla säällä kartio muuttuu painavammaksi ja sen herkkyys pienenee. Kuumalla ilmalla taas kartio (tai sen osa) voi laajentua. Kummassakin tapauksessa ääni saattaa vääristyä. Säätilat eivät kuitenkaan vaikuta vankkojen polypropeenikartioiden toimintaan, vaan ne tuottavat kirkkaita ja eloisia ääniä olosuhteista riippumatta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita