Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-kotiteatterikaiuttimet

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-kotiteatterikaiuttimet

  Lisää elokuvatasoinen surround-ääni televisioosi

  Paranna helposti TV:si äänenlaatua Philipsin SoundHub CSS9211 -kaiuttimilla. 360-ääni-kaiuttimissa on kaiutinelementit sekä edessä että sivuilla, joten ne täyttävät huoneen tasaisesti äänellä, aivan kuin elokuvateatterissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Lisää elokuvatasoinen surround-ääni televisioosi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SoundHub 2.1-kotiteatterikaiuttimet

Lisää elokuvatasoinen surround-ääni televisioosi

Hulluna ääneen

 • 360-ääntä etu- ja sivukaiutinelementeillä

  360-ääntä etu- ja sivukaiutinelementeillä

  Huomattavasti tavallisista 2.1-kotiteatterikaiuttimista poikkeavissa 360-ääni-kaiuttimissa on ainutlaatuiset kolme kaiutinelementtiä kussakin satelliittikaiuttimessa, yhdessä etukaiuttimessa ja kahdessa sivukaiuttimessa, jotka luovat ympärillesi vangitsevan äänielämyksen. Dipoli-toimintaperiaatteen lisäksi Philips käyttää omaa algoritmiaan parantamaan ääniefektiä. Ensiluokkaisista akustisista komponenteista, kuten pehmeistä diskanttikaloteista, neodyymimagneeteista ja D-luokan digitaalisista vahvistimista koottu 360-äänijärjestelmä toistaa äänen uskomattomalla tavalla kaikista kulmista. Todellinen elokuvaelämys kotonasi.

 • AV-lisälaitteiden liitäntä useiden eri ääniliitäntöjen avulla

  AV-lisälaitteiden liitäntä useiden eri ääniliitäntöjen avulla

  Nauti elokuvatasoisesta surround-äänestä helposti kaikissa viihdelaitteissasi liittämällä AV-lisälaitteita SoundHub -kotiteatterikaiuttimiin. Liitä esimerkiksi Blu-ray- tai DVD-soitin tai pelikonsoli yhteen analogisista tai digitaalisista liitäntämahdollisuuksista (optinen tulo ja koaksiaalitulo sekä kaksi AUX-in-tuloliitäntää). Voit myös liittää MP3-soittimen kaiuttimen sivulla olevaan Music iLink -liitäntään.

 • Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Alumiini on maailman parhaiden sisustussuunnittelijoiden tämän hetken valinta. Kevyt ja luja alumiini on autenttinen materiaali, jolla voi luoda aidosti näyttävää muotoilua sekä erittäin ohuita ja vankkoja rakenteita, jotka tuovat teknisen taituruuden esille täydellisellä tavalla. Lopputuloksena on kotiteatterijärjestelmiä, jotka takuulla keräävät katseita missä tahansa huoneessa.

 • Nauti iPodin/iPhonen/MP3-soittimen musiikista äänitulon avulla

  Nauti iPodin/iPhonen/MP3-soittimen musiikista äänitulon avulla

  Äänitulon avulla voit toistaa musiikkia suoraan iPodista/iPhonesta/iPadista, MP3-soittimesta tai kannettavasta tietokoneesta kotiteatterin helpon liitännän kautta. Liitä laite äänituloliitäntään ja ala toistaa musiikkia Philipsin kotiteatterin kautta.

 • Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Stereomusiikki kuulostaa erinomaiselta, koska Dolby Digital ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa ja tekevät kotiteatterin kaiuttimen surround-äänestä todella mukaansatempaavaa.

 • Helppo TV-liitäntä yhden kaapelin avulla

  Helppo TV-liitäntä yhden kaapelin avulla
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita