viihdejärjestelmätelakka

  Äänentoistojärjestelmä johtajille

  Philipsin viihdejärjestelmätelakka DC350 toistaa musiikkia iPhonesta/iPodista ja radiosta. Se sisältää telakointiaseman iPhonea/iPodia varten musiikin, kalenterin ja tehtäväluetteloiden synkronointiin tietokoneen kanssa. Bluetooth®-vastaanotin mahdollistaa handsfree-puhelut ja musiikin suoratoiston.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Äänentoistojärjestelmä johtajille

liitä, synkronoi ja toista

 • Bluetooth handsfree-puheluihin

  Bluetooth handsfree-puheluihin

  Kaikissa Philipsin Bluetooth-ominaisuudella varustetuissa autolaitteissa on hands-free-puhelut ja musiikin suoratoiston Bluetooth-puhelimista ja AV-laitteista mahdollistava kiinteä Bluetooth-moduuli. Pariliitoksen määritys on yhtä helppoa kuin tavallisten Bluetooth-kuulokkeiden asennus. Voit siirtää puhelimesi yhteystiedot ja tallentaa haluamasi puhelinmuistion järjestelmään. Voit myös helposti siirtää puhelut takaisin puhelimeen niin, että voit keskustella rauhassa. Kun Bluetooth on käytössä, voit vastata puheluun vaivattomasti ja ajaa turvallisesti molemmat kädet ratissa.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Bluetooth-matkapuhelin

  Bluetooth-matkapuhelin
 • Kuuntele musiikkia eri lähteistä

  Kuuntele musiikkia eri lähteistä
 • iPhone, iPod, radio ja MP3-link

  iPhone, iPod, radio ja MP3-link
 • Lataa iPod tai iPhone

  Nauti MP3-musiikista samalla, kun iPod/iPhone latautuu! Telakan avulla voit liittää kannettavan laitteesi suoraan Philips-soittimeesi, jotta voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Lisäksi se lataa iPodin/iPhonen sen toistaessa musiikkia, jotta voit nauttia musiikista huolehtimatta akun tyhjenemisestä. Kaukosäätimellä voit selata, valita ja toistaa iPodiin/iPhoneen tallennettua musiikkia. Philips-soitin lataa kannettavan laitteesi automaattisesti, kun se on telakoituna.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kaiutinpuhelintoiminnot edellyttävät iPhonea

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita