Komponentti-hifi-järjestelmä

  Luonnollinen, todentuntuinen ääni

  Ylös sijoitettu diskanttikaiutin toistaa suosikkisi luonnollisin yksityiskohdin. Alumiininen Philips DCB8000/10 -hifijärjestelmä takaa mahtavan elämyksen, kuuntelitpa sitten iPodia/iPhonea/iPadia latauksen aikana tai häiriötöntä DAB+-radiota. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Luonnollinen, todentuntuinen ääni

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Luonnollinen, todentuntuinen ääni

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Harmony Komponentti-hifi-järjestelmä

Telakka iPodille/iPhonelle/iPadille, DAB+ DCB8000/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollinen, todentuntuinen ääni

Hulluna ääneen

 • ClariSoundin tarkka ääni ja todenmukaiset yksityiskohdat

  ClariSoundin tarkka ääni ja todenmukaiset yksityiskohdat

  ClariSound tuo uutta eloa lempimusiikkiisi tarkalla, yksityiskohtaisella äänentoistollaan, joka huokuu lämpöä ja tunnelmaa. Ylös sijoitettu diskanttikaiutin toistaa ääntä täyteläisesti ja selkeästi samalla, kun tehokas lasikuituinen bassokaiutin takaa laajan äänimaiseman, joka täyttää tilan. Puhdasta äänentoistoa tasapainottaa Philipsin innovatiivisen bassoporttitekniikan tuottama syvä basso. Pehmeä kalotti takaa äänen ja soitinten yksityiskohtien todenmukaisen toiston, jotta voit nauttia alkuperäisen tuotannon kaikista dynaamisista ja vetoavista nyansseista.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiininen painevalettu rakenne on kevyt ja kestävä. Korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu kotelo kestää kovaakin kulutusta.

 • DAB- ja FM-yhteensopivuus lisää valinnanvaraa

  DAB- ja FM-yhteensopivuus lisää valinnanvaraa

  Analogisten FM-lähetysten lisäksi kuuluva DAB-digitaaliradio (Digital Audio Broadcasting) on uusi tapa lähettää radio-ohjelmia maanpäällisen lähetinverkon kautta. Se tarjoaa kuuntelijalle enemmän vaihtoehtoja ja tietoa, ja sen lähetysääni on kirkas ja häiriötön. Tekniikan ansiosta vastaanotin voi lukkiutua voimakkaampaan tarjolla olevaan signaaliin. DAB-digitaaliasemien lähetystaajuuksia ei tarvitse muistaa, vaan ohjelma haetaan aseman nimen perusteella.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone/iPad

  Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone/iPad

  Kuuntele MP3-soittimesta musiikkia samalla, kun iPod/iPhone/iPad latautuu! Telakointiaseman avulla voit liittää kannettavan laitteesi suoraan Philipsin järjestelmään, joten voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Samalla se lataa iPodin/iPhonen/iPadin toistaessaan musiikkia eikä akun tyhjenemisestä tarvitse huolestua. Järjestelmä lataa kannettavan laitteesi automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  MP3-/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienemmiksi äänenlaadun heikkenemättä merkittävästi. MP3- ja WMA-pakkausformaattien ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista Philips-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita