Digitaalinen AV-vastaanotin

  Digitaalinen AV-vastaanotin

  Säädä nautinto huippuunsa

  Tämän vastaanottimen laadukas äänentoisto ja videotekniikka takaavat erinomaisen musiikki- ja elokuvaelämyksen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Säädä nautinto huippuunsa

 • HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI-lähtö mahdollistaa digitaalisen video- ja äänisignaalin käytön

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • 1080i-kuvatarkkuus ylinäytteistyksellä

  DVD-tekniikka käyttää SD (Standard Definition) -videosignaalia, mutta videokuvan parannuksella resoluution voi muuttaa HD (High Definition) -videosignaalin mukaiseksi, jolloin kuvasta tulee terävä ja todentuntuinen. HD-videolähtösignaali voidaan ohjata HD-näyttöön HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -liitännän kautta.

 • Noise Shaped Video™ Precision Video poistaa videokuvan häiriöt

  NSV™ Precision Video on sisäinen häiriönpoistotekniikka, joka poistaa videosignaalien häiriöitä ja tarjoaa kuvan katselijalle entistä paremman katselukokemuksen.

 • Dolby Digital EX ja DTS ES – täydellinen Surround-ääni

  Dolby Digital EX ja DTS ES ovat 6.1-formaatteja, joissa takimmainen Surround-äänikanava on koodattu erikseen Dolby Digital- ja DTS-bittivirtaan. Formaatit tuottavat Surround-kanavien kautta "avoimen" äänikokemuksen, joka mahdollistaa täyden 360-asteisen äänenkohdistuksen ja Surround-panoroinnin (esim. äänen liikkeen Surround-kanavissa puolelta toiselle).

 • DAB tarjoaa uusia kanavia ja kristallinkirkkaan äänen

  Digital Audio Broadcasting (DAB) -tekniikka edustaa digitaalisen radiotekniikan kirkkainta kärkeä. Tekniikan avulla voit nauttia suosikkiradiokanaviesi kirkkaasta ja lähes CD-tasoisesta äänestä. DAB:n ansiosta voit myös nyt kuunnella entistä useampia radiokanavia. Lisäksi maanpinnan muotojen, korkeiden rakennusten ja sään aiheuttamat häiriöt signaalien vastaanotossa ovat enää ikävä muisto aiemman tekniikan rajoittuneisuudesta. Koska DAB-radiosignaali on täysin digitaalinen, kanavat voivat lähettää ohjelmatietojen, uutisten ja urheilutulosten kaltaisia tietoja sekä kuvia ja jopa videoita suoraan radioosi. Radio ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä.

 • Ainutlaatuiset huippuluokan UCD (Universal Class D) -digitaalivahvistimet

  Huippuluokan UCD-digitaalivahvistin on täysin digitaalinen D-luokan vahvistin, joka on suunniteltu minimoimaan impedanssi ja tuottamaan parhaat audiomittaustulokset. UCD-digitaalivahvistimen zero feedback -suorituskyky täyttää vaativimmankin harrastajan vaatimukset.

 • Metallialusta ja piirit – erinomainen äänentoisto

  Soittimessa on vahvistettu alusta, joka on tuettu ja suojattu sähkömagneettisten häiriöiden sekä tärinän vähentämiseksi. Äänipiirit on koottu tarkkojen kuuntelukokeiden ja mittaustulosten perusteella valituista huippuosista. Muutkin tärkeät osat ovat huolella valittuja ainutlaatuisen äänikokemuksen takaamiseksi.

 • AV-määritykset näppärästi näytössä

  Näytössä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen liittymä, jonka avulla AV-laitteiston käyttäminen ja asetusten määrittäminen on helppoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita