DVD-laite/-tallennin

  DVD-laite/-tallennin

  Helppo tallennus

  Pienikokoinen DVD-tallennin, jossa Dual media, DivX ja i.Link

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Helppo tallennus

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Dual Media tallentaa kätevästi sekä DVD+R/RW- että DVD-R/RW-levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW- ja DVD-R/RW-levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

 • SmartAlgo varmistaa tallennusten laadun ja yhteensopivuuden

  SmartAlgo™ takaa laadukkaan tallennuksen levyn formaatista tai laadusta riippumatta. Sen patentoitu, oppiva ja mukautuva tekniikka valitsee optimaalisen tallennustavan kullekin levylle. Näin tallennus on huomattavasti luotettavampaa, virheitä ei tapahdu ja tallennetta voidaan taatusti toistaa muissa laitteissa.

 • Helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä

  Kaikkia toimintoja yksinkertaisesta ajastintallennuksesta kehittyneisiin editointitoimintoihin on erittäin helppo käyttää. Helppokäyttöisen graafisen liittymän ansiosta kuka tahansa voi käyttää tallenninta. Kuvaruudun valikot ovat loogisessa järjestyksessä ja helppotajuisia. Lisäksi ruudulla näkyy ohjeteksti aina tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita