DVD-tallennin/videonauhuri

  DVD-tallennin/videonauhuri

  Tallenna VHS-nauhat DVD:lle

  All-in-one-soitin, joka toistaa ja tallentaa sekä DVD-levyjä että VHS-kasetteja! i.Linkin ansiosta voit tallentaa kotivideot laadukkaaseen digitaalimuotoon DVD:lle.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tallenna VHS-nauhat DVD:lle

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Suora kopiointi – siirrä videot VHS:ltä DVD:lle

  Suorakopiointipainikkeen avulla käyttäjä voi kopioida videonauhan DVD-levylle ilman monimutkaista valikkojärjestelmää tai tulo-/lähtövalintaa.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+R/RW- että DVD-R/RW-levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW- ja DVD-R/RW-levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-soittimien kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • Muodot: MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselu- ja kuuntelumukavuutta. Toistettavat muodot ovat MP3, WMA, JPEG ja yleisimmät digitaaliset DivX-tallenteet. DivX-toiston avulla voit toistaa ja jakaa pakattua, korkealaatuista DivX-videosisältöä tietokoneesta muihin laitteisiin.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita