DVD-tallennin/videonauhuri

  Tallenna VHS-nauhat pysyvästi DVD:lle

  All-in-one-soitin, joka toistaa ja tallentaa sekä DVD-levyjä että VHS-kasetteja! i.Linkin ansiosta voit tallentaa kotivideot laadukkaaseen digitaalimuotoon DVD:lle.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tallenna VHS-nauhat pysyvästi DVD:lle

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

 • Nauhoita jopa kuusi tuntia yksikerroksiselle DVD+R/RW- tai DVD-R/RW-levylle

  Joissakin DVD-tallentimissa on käytettävissä 6 tunnin tallennustila, jonka avulla yksikerroksiselle DVD+R- tai DVD+RW-levylle voi tallentaa jopa kuusi tuntia videokuvaa.

 • Smart-kohtausjako lisää lukumerkkejä i.LINK-yhteydellä

  Smart-kohtausjako tunnistaa alkuperäisen DVD-kuvan osajaon (aika/päivämäärämuutokset). Näin varmistetaan, että DVD-kopion osat tulevat oikeaan järjestykseen.

 • Luomasi DVD:t toimivat muissa DVD-laitteissa ja -asemissa

  DVD-tallentimet voivat toistaa tavallisia DVD-Video-levyjä. Yhtä tärkeää on kuitenkin, että niillä luodut DVD+R- ja DVD+RW-levyt toimivat muissa DVD-videoissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita