Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Kiintolevy-DVD-tallennin

  Tallenna suoraan kiintolevylle ja säilytä parhaat palat DVD-levyllä. Käytä GUIDE Plus+ -ohjelman osoita ja napsauta -tallennustoimintoa ja tallenna lempiohjelmasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kiintolevy-DVD-tallennin

GUIDE Plus+ -ohjelmalla

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Näyttöön tuleva GUIDE Plus+ -opas

  GUIDE Plus+ on maksuton näyttöön tuleva elektroninen ohjelmaopas (EPG). Se näyttää lähipäivien ohjelmat, jotka voi ajastaa tallentumaan DVD-levylle yhdellä napin painalluksella. ( ei toistaiseksi käytössä Suomessa)

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • HDMI-lähtö ja videokuvan parannus, HD-resoluutio 720p/1080i

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on suora digitaaliliitäntä, jonka avulla voi siirtää digitaalista HD-videokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. DVD-tekniikka käyttää SD (Standard Definition) -videosignaalia, mutta videokuvan parannuksella resoluution voi muuttaa HD (High Definition) -videosignaalin mukaiseksi, jolloin kuvasta tulee terävä ja todentuntuinen. HD-videolähtösignaali voidaan ohjata HD-näyttöön HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -liitännän kautta. HDMI on DVI-yhteensopiva.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita