Kannettava MP3-CD-soitin

  Kapea MP3-CD-soitin

  Säteilevän tyylikäs eXp3483 on FM-virittimellä varustettu MP3-CD-soitin, joka tarjoaa jopa 45 tunnin keskeytymättömän MP3- ja WMA-musiikkinautinnon. Näet artistien ja kappaleiden tiedot kaukosäätimen LCD-näytössä. Soittimen voi ladata sen omassa lataustelineessä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kapea MP3-CD-soitin

FM-viritin ja latausteline

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • 200 sekunnin Magic ESP™

  200 sekunnin Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ -piiri on kätevä ominaisuus, joka takaa tauottoman äänentoiston, kun MP3-CD-soitin altistuu tärähdyksille esimerkiksi lenkillä tai muuten liikuttaessa. Tämä piiri on puskurimuisti, johon MP3-, WMA- ja CDDA-kappaleet tallentuvat. Puskurimuisti säätää automaattisesti sisältöä ja laserin toistonopeutta, mikä takaa tauottoman musiikinkuuntelun.

 • Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Optimaalinen basso digitaalisella Dynamic Bass Boostilla

  Digitaalinen Dynamic Bass Boost on uudenaikainen bassotehostus. Se tuottaa erinomaisen bassoäänen ilman säröä suurilla äänenvoimakkuuksilla, mutta basson alataajuuksien toisto ei heikkene pienilläkään äänenvoimakkuuksilla kuunneltaessa. Uusinta tekniikkaa sisältävät piirit seuraavat ja kalibroivat jatkuvasti äänenvoimakkuutta sekä bassotaajuuksia särön välttämiseksi, ja bassoääni on aina täydellinen. Digitaalista Dynamic Bass Boost -bassotehostusta käytettäessä bassoäänen laatu on äänenvoimakkuudesta riippumatta aina erinomainen.

 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

 • Pienikokoinen ja helppokäyttöinen latausteline

  Lataa CD-soittimesi helposti telakoimalla se tähän pieneen, kannettavaan lataustelineeseen. Se sopii pieneenkin tilaan ja sen voi sijoittaa minne tahansa. Kun verkkolaite kytketään telineeseen, punaiseksi muuttuva LED-valo osoittaa, että CD-soitin latautuu. Kun paristot ovat täysin latautuneet, LED-valo muuttuu vihreäksi, ja täysin ladattu soitin on jälleen käyttövalmis.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Perustuu 64 kbps:n WMA-koodaukseen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita