Kannettava MP3-CD-soitin

  Pelejä ja musiikkia urbaaniin menoon

  Ainutlaatuinen kannettava MP3-CD-soitin, jossa viisi hauskaa peliä. Magic ESP suojaa musiikkia pomppimiselta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pelejä ja musiikkia urbaaniin menoon

10 tuntia musiikkia yhdellä MP3-levyllä

 • MP3 CD -toistossa MP3 toistetaan tavallisen CD:n tapaan

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Magic ESP™ -tärinänesto liikkuville käyttäjille

  Magic Electronic Skip Protection™ -piiri varmistaa, ettei musiikki katkea, vaikka MP3-CD-soittimesi putoaa maahan tai tärähtää. Tämä piiri on puskurimuisti, johon MP3-, WMA- ja CDDA-kappaleet tallentuvat. Toiston aikana puskurimuistiin lisätään koko ajan tietoa. Jos laite tärähtää, toisto jatkuu normaalisti puskurimuistista, ja sillä aikaa lukulaser palaa oikeaan kohtaan ja alkaa jälleen syöttää tietoja puskuriin. Magic ESP™ -piirin tarjoaman tärinäsuojan pituus vaihtelee toistettavan äänitiedoston bittinopeuden mukaan.

 • ID3-tunnisteiden tuki – CD-levyjen kappaletiedot näkyviin

  ID3-tunnisteiden tuella varustettujen soittimien nestekidenäytössä näkyy artistin ja toistettavan kappaleen nimi. Helppolukuisessa näytössä on sekä numero- että tekstitietoja, joten artistin ja kappaleen tiedot näkyvät selvästi. ID3-tunnisteiden tuki helpottaa MP3- tai WMA-musiikkia sisältävien CD-levyjen selaamista.

 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita