MiniVac

  Rikkaimuri

  Philipsin ensimmäinen allergisille sopiva Mini Vac -rikkaimuri

  Philips MiniVac Car FC6093/01 12 V -rikkaimurissa on hienoimmankin pölyn vangitseva HEPA-suodatin. Se on ihanteellinen autoon ja kotiin. Akku takaa johdottoman siivousvapauden. Autolatausjohto antaa lisää aikaa auton siivoamiseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Philipsin ensimmäinen allergisille sopiva Mini Vac -rikkaimuri

Ihanteellinen autoon ja kotiin

 • Vihreä NiMh-akku toimii pitempään

  Vihreä NiMh-akku toimii pitempään

  Nikkelimetallihybridiakut (NiMh) ovat vihreitä tuotteita. Tämä tarkoittaa, että niissä ei ole myrkyllisiä osia, joten ne ovat ympäristöystävällisempiä. Lisäksi NiMh-akut toimivat pitempään.

 • HEPA-suodatin vangitsee hienommat pölyhiukkaset

  HEPA-suodatin vangitsee hienommat pölyhiukkaset

  HEPA-suodatin varmistaa, että hieno pöly ja mikrohiukkaset pysyvät pölysäiliössä.

 • Ainutlaatuisen hiljainen

  Ainutlaatuisen hiljainen

  Philips Mini Vac -rikkaimurissa on tehokas moottori, mutta sulavalinjainen muotoilu tekee siitä erityisen hiljaisen. Vaimean äänen ansiosta voit siivota kotisi milloin vain.

 • Irrotettava suutin, konepestävä

  Irrotettava suutin, konepestävä

  Philips Mini Vac on nopea ja helppo tyhjentää ja hygieeninen puhdistaa. Philips Mini Vac -rikkaimurissa on helposti irrotettava suutin, joten Mini Vacin voi tyhjentää koskematta likaan. Suuttimen voi puhdistaa kätevästi astianpesukoneessa. Näin käytössäsi on aina puhdas Mini Vac.

 • Harjasuutin, taipuva rakosuutin ja autolatausjohto

  Harjasuutin, taipuva rakosuutin ja autolatausjohto

  Philips-rikkaimurissa on ladattava akku (12 V) sekä auton siivoamiseen sopivat suuttimet ja autolatausjohto, joten käyttäjä voi siivota auton yhdellä kertaa ilman, että virta loppuu kesken. Mallissa on myös erikoispitkä, taipuisa rakosuutin, jonka avulla voi siivota autonpenkkien ympäristöt ja muut ahtaat paikat.

 • Tehokas ilmankierto ja kaksivaiheinen suodatusjärjestelmä

  Tehokas ilmankierto ja kaksivaiheinen suodatusjärjestelmä

  Philips Mini Vac -rikkaimurin tehokas ilmankierto pitää lian laitteen sisällä ja varmistaa näin optimaalisen imutehon ja pysyvät siivoustulokset. Kaksivaiheisen suodatusjärjestelmän ansiosta imuroitu lika ei karkaa. Ensimmäinen suodatin pysäyttää suurimman osan liasta, ja toinen suodatin vangitsee hienommat pölyhiukkaset.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita