s-bag

  vaihdettava pölypussi

  Täysin luonnollinen, täysi suorituskyky

  Ympäristöystävällisessä Philips S-bag® FC8020/01 -pölypussissa on totuttuun tapaan ylivoimainen suorituskyky. S-bag® GREEN -pölypussi sopii kaikkiin Philipsin ja Electrolux Groupin valmistamiin perinteisiin pölynimureihin (Electrolux, Volta, Tornado, Zanussi, AEG-Electrolux). Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

vaihdettava pölypussi

3 s-bag-pölypussia, 100 % ympäristöystävällinen pussi, TÜV-sertifioitu, Hygieeninen suljinmekanismi FC8020/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Täysin luonnollinen, täysi suorituskyky

Ympäristöystävällinen pölynimuri

 • TÜV:n sertifiointi takaa tulokset

  TÜV:n sertifiointi takaa tulokset

  TÜV Rheinland Groupin sertifioima s-bag Green -pölypussi on puolueettomasti testattu. 4-kerroksisen suodatuksen ansiosta sen käyttöikä on 50 % pidempi kuin tavallisilla paperipusseilla.

 • Yhteinen standardi - helppo valinta

  Yhteinen standardi - helppo valinta

  Philips s-bag -pölypussia voi käyttää kaikissa Philipsin ja Electrolux Groupin (Electrolux, Volta, Tornado ja AEG-Electrolux) pölypussillisissa imureissa. Sinun ei tarvitse enää etsiä sopivaa pölypussia, s-bag on aina ihanteellinen.

 • Hygieeninen suljinmekanismi helpottaa hävittämistä

  Hygieeninen suljinmekanismi helpottaa hävittämistä

  Philips s-bag® -pölypussin patentoidun suljinmekanismin ansiosta pöly ei leviä, joten pussi on helppo ja siisti hävittää.

 • Kokonaan uusiutuvista lähteistä ympäristön suojelemiseksi

  Philips s-bag -pölypussin pääraaka-aine on rypälesokeri, joka saadaan ei-syötävästä maissista. S-bag Green -pölypussin valmistaminen kokonaan uusiutuvista lähteistä pienentää sen ympäristövaikutuksia tuotannon osalta sekä sen biohajoavuuden ansiosta.

 • Kierrätyskartonki hajoaa luonnollisesti

  Philips s-bag Green -pölypussissa käytetty kierrätyskartonki on tehty kokonaan kierrätysmateriaaleista, ja se hajoaa luonnossa vain 15 viikossa.

 • Luonnonkumi tehokkaampaan kierrätykseen

  Philipsin s-bag Green -pölypussissa käytetty kumi on luonnonkumia, ja se sopii erittäin hyvin kierrätettäväksi.

 • Pitkäkestoinen imuteho tehokkaampaan siivoukseen

  Kuten kaikki s-bag-pölypussit, myös s-bag Green on pitkäkestoinen. Pöly imeytyy tehokkaasti siten, etteivät pussin huokoset tukkeudu, ja ilma pääsee kulkemaan vapaasti pidempään.

 • Kestävyys takaa entistäkin tehokkaamman siivouksen

  Philips s-bag -pölypussin edistynyt rakenne tekee siitä kestävän, jotta kova imuteho tai imuroidut terävät esineet (kuten lasinpalaset) eivät hajota sitä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita