Windows XP

  USB Flash -asema

  Helppo käyttää, liittää ja soittaa!

  Helppokäyttöinen plug-and-play-laite. Philipsin värikäs Urban Edition -USB-Flash-asema tekee päivittäisestä tiedostojen, kuvien ja musiikin tallentamisesta ja jakamisesta helppoa ja edullista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

USB Flash -asema

2 Gt, Urban Edition 2.0 FM64FD35B/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Helppo käyttää, liittää ja soittaa!

Siirtää tiedostot salamannopeasti

 • Jopa 2 Gt:n muisti suurille datatiedostoille

  Jopa 2 Gt:n muisti suurille datatiedostoille

  Kätevän 2 Gt:n muistin avulla voit siirtää ja jakaa USB-portin kautta paljon aiempaa suurempia tai useampia tiedostoja tietokoneeseen tai kannettavaan.

 • Värikkäästi muotoiltu trendikäs USB-muistitikku

  Valitse trendikäs värisi, kanariankeltainen, pinkki, purppuravioletti, vihreä, sähkönsininen tai oranssi, jolla viimeistelet tyylillä päivittäisen tietojen tallennuksen ja jakamisen erottumaan hauskasti.

 • Helppokäyttöinen suojus

  Enää suojus ei häviä. Se on suunniteltu osaksi laitetta, joten se pysyy aina kiinni USB-muistitikussa. Käännä vain suojusta taaksepäin, ja muistitikku on käyttövalmis.

 • Helposti avattava pakkaus

  Pakkauksen merkit ja reiät näyttävät parhaan tavan avata pakkaus ja saada USB-muistitikku helposti käyttöön.

 • Toimintoilmaisin syttyy tiedostoja kopioitaessa

  Miellyttävä hehkuvalo osoittaa, että asema on oikein liitetty ja että se toimii. Tiedostoja kopioitaessa valo välkkyy nopeammin.

 • Sisältää esiasennettuna tuotekohtaisen ja helppokäyttöisen ohjelmiston

  Laitteeseen sisältyy täydellinen ohjelmistopaketti, joka suoritetaan automaattisesti USB Flash -asemasta ja joka tarjoaa käyttöösi käteviä toimintoja, kuten salasanasuojauksen, tiedostojen synkronoinnin, tietojen pakkauksen, USB Lost & Found -toiminnon ja USB:n tiedot. Lisäksi pakkaukseen sisältyy 30 päivän kokeiluversio Portable Microsoft Outlook Expressistä, suosikkien synkronointitoiminnosta ja No-trace Internet Browsing -sovelluksesta.

 • Tiedostojen synkronointi tietokoneen ja UFD-ohjelman välillä

  Kaikkien tiedostojen synkronointitoiminto tietokoneessa mahdollistaa asiakirjojen käyttämisen missä tahansa muutamalla hiiren napsautuksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita