Minihifijärjestelmä

  Digital Tuning with 40 Presets

  Minihifijärjestelmä

  MP3-levyjen toisto.

  Toteuta kaikki musiikkihaaveesi tällä FWM35-MP3-minihifisarjalla, joka tuottaa erinomaisen täyteläisen äänentoiston. MP3-CD-tallennuskapasiteetti on jopa 30 tuntia ja käyttö intuitiivisen helppoa ja hauskaa! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3-levyjen toisto.

 • Koko äänialueen bassorefleksikaiuttimiin perustuva järjestelmä

  Koko äänialueen bassorefleksikaiuttimiin perustuva järjestelmä

  Bassorefleksikaiuttimien tarjoama bassokokemus on syvä. Se erottuu tavallisista kaiuttimista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvä ja hallittu bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita