Minihifijärjestelmä

  Digital Amplifier

  Minihifijärjestelmä

  wOOx-tekniikka

  Tekniikkaa ja vaikuttavaa kuunteluelämystä arvostava voi tämän minijärjestelmän wOOx-tekniikan ansiosta uppoutua voimakkaan musiikin kuunteluun. Istu alas ja nauti MP3-musiikin dynaamisesta, täyteläisestä toistosta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

wOOx-tekniikka

Kuule basso, tunne ero!

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Etupuolelta äänen syöttävät wOOx-kaiuttimet

  Etupuolelta äänen syöttävät wOOx-kaiuttimet
 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita