PerfectCare Elite Silityskeskus

Jopa 6, 5 baarin paine, Höyrysuihkaus 450 g, Lukitsin, 1, 8 litran irrotettava vesisäiliö GC9622/20 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

  • KA

  PerfectCare Elite

  Silityskeskus

  GC9622/20 Etsi samanlaisia tuotteita

  PerfectCare Elite on Philipsin tehokkain ja paras höyrysilityskeskus. OptimalTEMP-tekniikan ansiosta voit silittää sekä farkkuja että silkkiä samalla lämpöasetuksella. Tekniikka varmistaa, ettei mikään silitettävä kangas vahingoitu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 349,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

Erittäin mukava silitys

 • Tehokas ja helppokäyttöinen kalkinpoistotoiminto pidentää laitteen käyttöikää

  Erittäin pitkäkestoinen höyryteho: Philipsin ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen Easy De-Calc Plus -kalkinpoisto poistaa kalkkikertymät ja pidentää höyrysilityskeskuksesi käyttöikää. Merkkivalo ja -ääni muistuttavat höyrysilityskeskuksen puhdistuksesta. Kun laite on kylmä, avaa vain Easy De-Calc-kalkinpoiston nuppi ja kerää likainen vesi ja saostumat astiaan.

 • Säästä energiaa ECO-tilassa

  ECO-tilassa höyryä käytetään vähemmän, joten voit säästää energiaa tinkimättä silitystuloksesta. Silittäminen on nopeampaa Turbo-tilassa, jossa höyryä käytetään enemmän.

 • kevyttä silitysrautaa on helppo ja miellyttävä käyttää

  Uskomattoman kevyttä höyrysilitysrautaa on erittäin miellyttävä käyttää. Helposti liukuva pohja poistaa hetkessä itsepintaisimmatkin rypyt, joten ranteesi rasittuu vähemmän. Voit silittää helposti ja tehokkaasti myös pystyasennossa. Pystyasennossa poistat rypyt helposti myös arimmistakin tekstiileistä, kuten takeista, mekoista ja vaikeasti silitettävistä laskoksista, koristeluista, napeista jne.

 • Erittäin tehokas höyryntuotto takaa nopeimmat silitystulokset

  Innovatiivisen höyrystimen tehokas höyry tunkeutuu syvälle kankaaseen, nopeuttaa silittämistä ja takaa erinomaisen silitystuloksen. Voit säätää höyrytehoa tarpeittesi mukaan.

 • Silitä kaikenlaisia kankaita farkuista silkkiin samalla lämpöasetuksella

  Nyt voit siirtyä suoraan farkkujen silittämisestä silkkiin säätämättä välissä lämpötilaa. Vallankumouksellinen tekniikka ei polta mitään silitettäväksi soveltuvia kankaita vaan takaa aina sopivan lämpötilan:1) edistynyt Smart Control -prosessori säätää lämpötilan sopivaksi ja 2) erittäin tehokas ja kevyt, moniosainen Cyclonic-höyrystin helpottaa ja nopeuttaa silittämistä tuottamalla höyryä tehokkaasti ja tasaisesti.

 • Täytä hanavedellä milloin tahansa silityksen aikana.

  Höyrysilitysraudan voi täyttää hanavedellä. Vettä voi lisätä tyhjentyneeseen säiliöön silityksen aikana helposti, eikä laitteen virtaa tarvitse katkaista täytön ajaksi.

 • Kuuman pohjan voi jättää turvallisesti silityslautaa vasten

  Philipsin innovatiivinen OptimalTEMP-tekniikka varmistaa, ettei mikään silitettävä kangas vahingoitu. Silitysrautaa ei tarvitse silittämisen aikana asettaa takaisin laskualustalle, vaan kuuman pohjan voi jättää suoraan kankaan tai silityslaudan päälle. Silitysrauta ei polta tai vahingoita silitettäviä kankaita tai silityslautaa, joten voit silittää entistä miellyttävämmin ja vähemmillä liikkeillä.

 • Automaattinen virrankatkaisu katkaisee virran

  Automaattinen virrankatkaisu katkaisee energian säästämiseksi virran automaattisesti, kun laitetta ei ole käytetty 10 minuuttiin.

 • Riippumattomien tekstiiliasiantuntijoiden testaama ja hyväksymä

  Riippumattomat tekstiiliasiantuntijat, kuten DWI, IWTO ja Woolmark, ovat testanneet ja hyväksyneet tämän silitysraudan silityslaadun. Woolmark Apparel Care -ohjelma tarjoaa kuluttajille tietoa laadukkaista villatuotteille sopivista hoitotuotteista, joilla on The Woolmark Companyn hyväksyntä. Philips on OptimalTEMP-tekniikkansa siivittämänä saanut ensimmäisenä valmistajana Woolmark Gold -sertifioinnin. Voit luottaa siihen, että Woolmark-merkityt hoitotuotteet sopivat taatusti kaikille villatuotteille.

 • Pehmeästi liukuva pohja

  Pehmeästi liukuva ja naarmuuntumaton, viiden tähden titaanioksidipäällystetty pohja

 • Jopa 6,5 baarin paine

  Mitä enemmän höyryä, sitä nopeammin silität. Tasainen tehokas höyry tunkeutuu syvälle kankaaseen, nopeuttaa silittämistä ja takaa erinomaisen silitystuloksen. Voit säätää höyrytehoa tarpeittesi mukaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Silitysraudan paino ja höyrymäärä (IEC60311-standardi) verrattuna 10 myydyimpään höyrysilityskeskukseen (testattu joulukuussa 2014)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita